hu | en

Dmitry Spiros

Dmitry Spiros
ÉLT
1971.11.11.
NEMZETISÉGE
orosz
HÍRES FESTMÉNYEI
Párizs
Papagájok
A város

Dmitry Spiros élete

Spiros Tashkentben, az egykori Szovjetunió egyik köztársaságában született és 1998-ig élt itt. 1999-től 2010-ig családjával együtt Oroszországban élt, Samara városában.

Dmitry görög ősöket felvonultató családból származik. Az ősi időktől kezdődően egy kis görög népesség alakult ki Oroszország déli részén a Fekete-tenger partján. A színek iránti szeretete is visszavezethető görög vénájához. Ahogy blogján is írta: imádja a színeket, imádja az őszt mert „telis tele van falevelekkel, amik mint a kis csónakok úgy úszkálnak a járdák szegélyénél”.

 

Az 1917-es jól ismert politikai események, a forradalom eredményeképpen Spiros családjának egy része kénytelen volt elhagyni Oroszországot és visszatérni Görögországba. A Dmitry nagyszülők azonban szovjet területen maradtak, az elnyomás és a deportálás veszélye alatt éltek, megőrizve anyanyelvüket és kultúrájukat. Spiros nagyszülei görögül, törökül és oroszul is beszéltek alkalmazkodva a kultúrákhoz.

 

Dmitry szülei egy ilyen görög városban nőttek fel a Fekete-tenger partján, ahol Dmitry gyakran nyaralt a korai éveiben, és időtöltésként rajzokat készített.

 

Dmitryt művészetében befolyásolta mind az Impresszionizmus, mind Vincent Van Gogh színekkel teli képsorozatai, Edgar Degas női alakjainak könnyed megjelenítése, Edouard Manet portréfotói és Alfred Sisley varázslatos tájképei.

 

1993-ban katonai szolgálatának befejezését követően Dmitry művészetet tanult, 5 év után kitüntetéssel végzett. Nagyon motivált és szorgalmas diák volt a művészeti iskolában. Akadémiai sikere miatt P.P. Benkov ösztöndíjat kapott , amely megduplázta tanulói ösztöndíját.

 

Már az első iskolai évében elindította kiállítását, mely révén sok sikerben volt része. Ugyanakkor Dmitry festészetet is tanított. Falfestményeket készített, valamint a városi ünnepek díszítéseire és számos portré megrendelésre való megbízást is kapott. Még a brit és amerikai dohány óriás BAT-nak is tervezett. 

1999-ben úgy döntött, hogy családjával Oroszországba költözik.

Mivel a költözéssel festményeinek mozgatásához hatalmas mennyiségű vámfizetésre lett volna szükség, Dmitry otthagyta őket a stúdióban. Ezeknek a festményeknek a sorsa ismeretlen. Milyen kár! Kiváncsiak lennénk  hogy mit ábrázolhattak azok a képek és hogy hol vannak.

2000-ben egy új kreatív időszak kezdődött Dmitry Spiros életében. De az első néhány évben a már Oroszországban készített festmények nem eredményeztek kereskedelmi sikert, és gyakran az értékesítésükből származó pénz alig volt elég új vászon és festék megvásárlásához.

Ebben az időszakban rengeteg festményt készített a mester és saját aláírási stílust, saját technikát talált ki, amely festményeit teljesen háromdimenzióssá és többrétegűvé tették.

A mázlista Spiros 2000 és 2005 között az élelmiszeripari óriás NESTLE tervezőjeként dolgozott, ahol csokoládék csomagolását tervezte és számos orosz élelmiszeripari cég számára is készített csomagterveket . Milyen szerencsés, bizonyára sokszor kedveskedtek neki egy kis csoki csomaggal. Ki tudna ennek ellenállni?

Ebben az időszakban beutazta az országot és vázlatok készítésével foglalatoskodott. 

Ugyanebben az évben, Dmitry Európába utazott, gyakran gyalog, egy vállán lévő festőállvánnyal. Sok német tájképet festett Baden és környéke közelében. Strasburgban vázlatokat készített az óvárosról, és Horvátország ősi városaiban reggel és éjszaka dolgozott művészetének fejlesztésén.

Wow! Egy festő a vállán festőálvánnyal zarándokútra indul a 21.században. Ez nem túl szokványos, de mégis, egyedi és életszerű! Nem leült a vászon mögé elzárva a világtól és festett valamit amit az előző éjszaka megálmodott, hanem fogta a kis vásznát és megnézte mi van a világban amiről érdemes festeni, amit érdemesnek talál megörökíteni, hogy más is megcsodálhassa. 

Spiros a magánéletben

1992-ben, mielőtt belépett a művészeti iskolába, Dmitry találkozott jövendőbeli feleségével, Anna Spiropuloval, egy kerámia művésszel. 2000-ben született lányuk, Elizaveta, és 2009-ben született fiuk, Mihail. Anna a szobrászat vonalát képviseli a művészetnek, csodás kis élőlényeket és életképeket alkot kerámiából melyeket közös honlapjukon meg is lehet vásárolni csak úgy mint Spiros festményeit.

 

2011-ben Dmitry Spiros és családja Mexikóba érkezett és Cancunban telepedett le, miután beleszerettek a mexikói strandok, a meleg Karib-tenger és a terület gazdag régészeti örökségébe. Ez a környezet volt az, ami inspirálta a művész munkáját. Hát ezzel szerintem mindenki tud azonosulni. Megértjük.

 

Dmitry Spiros munkássága

Festményeinek témái többnyire városi jelenetek, műfajfestmények, tengerek, virágok és portrék. Alkotásaihoz használt anyagok nagy része  olaj és akril festék közegével készültek. Ami még érdekes, számos munkáját nem ecsettel, hanem festőkéssel készíti, mely használatának technikája egyedi és fantasztikus látványt kelt a képeken. Folyamatosan új témákat talál kreatív megközelítéssel, de egy biztos, a színekkel nem bánik csínján. Az egyszerű témákat feldolgozó Spiros képei a színárnyalatok szivárványként megjelenő sokaságától válik varázslatossá. Különleges, üdítő hangulata miatt szeretik műveit ilyen sokan.

Spiros odavan a szerelemért! Ezt mi sem mutatja jobban, mint a szerelem városa, Párizs ihletésű képei, melyeken boldog szerelmespárok andalognak.Több képén is feltűnik a titokzatos „piros ruhás nő”. Hol a kép centrumában, egyedül, hol a tömeg sokaságából kitűnve. Azonnal felötlik az emberben, vajon kit rejthet ez a piros kis ruha? Ezt sajnos nem tudtuk kideríteni, de talán a festő szándékosan akarja fenntartani ezt a titokzatosságot piros ruhás hölgyéről!

Portré képek alkotásában is jeleskedik. Megfestett női portré alakjai eleganciát, nőiességet sugároznak. Az arany színeivel ötvözve fantasztikus egyéniséget kölcsönöz a modelleknek, így ezek a modern képek remekül passzolnak egy fiatalos, csajos lakásba vagy egy korszerű család otthonába.

 

 Munkájában nagy figyelmet szentel a jótékonysági árveréseken való részvételre. 2010-ben egy árverés teljes összegét felajánlották a Humanitarian Aid Relief Trust-nek akiknek a küldetésük az, hogy támogassák a konfliktusban és üldöztetésben szenvedő embereket olyan helyeken, ahol nincs nemzetközi figyelem és külső segítség.

 

Ma Spiros egyike azon kevés művészeknek akiket a művészetével kapcsolatos viták ellenére a közönség kedvel és értékel. Festményei a világ számos országában magángyűjteményekben találhatóak.

 C:\Users\Barbi\Desktop\Alkotásutca\Dmitry Spiros\DRSYXXYUMAAyytC.jpg.jpg_large 

Blogján írta magáról:

„1971-ben születtem Taskentben, csendes sikátorokban és gyönyörű szökőkutakban gazdag városban, ami csodálatos bazáraitól, a különféle fűszereitől és különösen az esti utcák színeitől válik felejthetetlenné. Olyan városban, ahol majdnem egész évben a nyár körül forog minden és csak egy rövid ideig van a föld fehér takaróval borítva, hogy megtörje a nap sugarait.

Mindez sokkal később meleg színeket és természetes fényt eredményeznek a festményeimben.

 

És mégis …

A gyermekkoromat főként a falvakban töltöttem, ismerem a vidéki élet ízét, csak úgy mint a Szovjetunió különböző városait. Talán a legnagyobb benyomást Leningrád városa tette rám a sok múzeumával, parkjával és művészével, akik valószínűleg meghatározó szerepet játszottak az életemben. Gyermekkorom óta sokat rajzoltam és terveztem különféle bögréket és fali újságokat egy időben, körülbelül ebben az időben elkezdtem különös érdeklődést mutatni a festés iránt is, és tanulmányoztam olyan mesterek munkáit, akik a saját világomba mágneses erőkkel vonzották a kreatív alapot, amely napjaimban meghatározza a festményeimet.”

 

Spiros jelenleg a népszerű üdülővárosában, Cancunban él és festeget valamint alkalmazkodva a kor szelleméhez az online piactéren is munkálkodik.

Ékes bizonyíték arra, hogy a mai világban könnyebben megtalálhatjuk szeretett művészeinket és akár két kattintással hozzá is juthatunk alkotásaikhoz. De ha kedvünk szottyan, akár meg is festhetjük egy alkotását.

 

Színezd át a világot!

www.alkotasutca.hu

Ezt festheted nálunk
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Pillangók a réten
Június
24
Hétfő
18:00
0
Budapest
Pillangók a réten Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szafari
Június
26
Szerda
18:00
3
Budapest
Párosan is megfesthető Gyermekeknek is!
Szafari Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Északi fények
Június
27
Csütörtök
14:00
0
Budapest
Északi fények Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szarvasok a naplementében
Június
28
Péntek
18:00
10
Budapest
Szarvasok a naplementében Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Buddha mosolya
Június
28
Péntek
18:00
11
Budapest
Különleges technika
Buddha mosolya Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megnézem az összeset!
 Léghajó
Léghajó
Szinyei Merse Pál
A csodálatos Aurora Borealis
A csodálatos Aurora Borealis
A csók
A csók
Gustav Klimt
A csók - Gomez és Morticia
A csók - Gomez és Morticia
Ismeretlen
A csók macskával
A csók macskával
A Hullám
A Hullám
Kacusika Hokuszai
A Kisherceg
A Kisherceg
A Kisherceg és a Róka
A Kisherceg és a Róka
A macska
A macska
A nagy pénzrablás
A nagy pénzrablás
Ismeretlen
A repülő lámpások éjszakája
A repülő lámpások éjszakája
A róka
A róka
A sárkányok anyja
A sárkányok anyja
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
A tavasz bűvös illata
A tavasz bűvös illata
A Tökkirály - világítós festés
A Tökkirály - világítós festés
A város
A város
Absztrakt tájkép workshop
Absztrakt tájkép workshop
Adventi koszorú workshop
Adventi koszorú workshop
Adventi koszorú workshop
Anya gyermekével
Anya gyermekével
Gustav Klimt
Arany Buddha
Arany Buddha
Arany könnyek
Arany könnyek
Arany szitakötők
Arany szitakötők
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Az álom
Az álom
Pablo Picasso
Az angyal - 3D festés
Az angyal - 3D festés
Az élet fája- 3D festés
Az élet fája- 3D festés
Az ember fia
Az ember fia
René Magritte
Az óceán mélye
Az óceán mélye
Balatoni nyár
Balatoni nyár
Balatoni nyár élményfestés a Kabinban!
Balatoni nyár élményfestés a Kabinban!
Balerina
Balerina
Leonid Afremov
Bazsarózsa
Bazsarózsa
Betta
Betta
Bollywood
Bollywood
Bor mámor
Bor mámor
Boston terrier
Boston terrier
Boston terrier
Boszorkánytánc - Világító festés
Boszorkánytánc - Világító festés
Budapest
Budapest
Ismeretlen
Buddha
Buddha
Buddha mosolya
Buddha mosolya
Búzamező
Búzamező
CARácsony
CARácsony
Cat Cappuccino
Cat Cappuccino
Citromfa- festőkéses technika
Citromfa- festőkéses technika
Csajos este az Alkotásutcánál
Csajos este az Alkotásutcánál
Csikóhal
Csikóhal
Napközi élményfestés
Csillagos éj
Csillagos éj
Vincent Van Gogh
Csillagos éj - kerek vászon workshop
Csillagos éj - kerek vászon workshop
Van gogh
Csillagos éj - Vászontáska festés
Csillagos éj - Vászontáska festés
Vincent Van Gogh
Csillagos éj a varázsvilágban
Csillagos éj a varázsvilágban
Csillogó hegyek
Csillogó hegyek
Csodálatos balerina
Csodálatos balerina
Csodaszarvas
Csodaszarvas
Csónak a lámpások között
Csónak a lámpások között
Csónak a naplementében
Csónak a naplementében
Csónak a naplementében élményfestés a Kabinban!
Csónak a naplementében élményfestés a Kabinban!
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Dandelion - Special Event
Dandelion - Special Event
Darvak - Választható színnel
Darvak - Választható színnel
Delfin
Delfin
Napközi élményfestés
Dínó az űrben
Dínó az űrben
Napközi élményfestés
Dobby
Dobby
Éjjel-nappal farkasüvöltés
Éjjel-nappal farkasüvöltés
Elefántok
Elefántok
Salvador Dali
Elefántok
Elefántok
Elfolyó idő
Elfolyó idő
Salvador Dali
Elfolyó idő - kerek vászon workshop
Elfolyó idő - kerek vászon workshop
Élményfestés a Rakparton
Élményfestés a Rakparton
Lánchíd
Erdei látogató
Erdei látogató
Erdei patak
Erdei patak
Leonid Afremov
Esős reggel
Esős reggel
Északi fények
Északi fények
Falevél az esőben
Falevél az esőben
Farmerfestő workshop
Farmerfestő workshop
Fehér harmónia
Fehér harmónia
Felhők felett
Felhők felett
Fényvillamos
Fényvillamos
Ismeretlen
Ferrari
Ferrari
Fesd meg saját szuperhősöd!
Fesd meg saját szuperhősöd!
Fesd rá a neved! Táskafestő workshop
Fesd rá a neved! Táskafestő workshop
Filmkarakterek táskafestő workshop
Filmkarakterek táskafestő workshop
Flamingó
Flamingó
Flamingók a parton
Flamingók a parton
Floating
Floating
Főnix
Főnix
Frida Kahlo - Üdv a vadonban!
Frida Kahlo - Üdv a vadonban!
Frida Kahlo festés
Frida Kahlo festés
Frida Kahlo portré
Frida Kahlo portré
Galaxis- világító festés
Galaxis- világító festés
Ganésa
Ganésa
Gerlepár
Gerlepár
Ginkgo
Ginkgo
Ismeretlen
Grain Field
Grain Field
Morisot
Gránátalma - Festőkéses technika
Gránátalma - Festőkéses technika
Grincsfa készítő workshop
Grincsfa készítő workshop
Győzelmi csók a Time Square-en
Győzelmi csók a Time Square-en
Halálcsillag
Halálcsillag
Halloween
Halloween
Havas táj
Havas táj
Hedvig
Hedvig
Ismeretlen
Helena
Helena
Híd a tó felett
Híd a tó felett
Hintázó lány
Hintázó lány
Hip-hop balerina
Hip-hop balerina
Hóbagoly
Hóbagoly
Hóbarát
Hóbarát
Hógömb
Hógömb
Ismeretlen
Hold - ezüst festés
Hold - ezüst festés
Alfons Mucha
Hőlégballonok
Hőlégballonok
Leonid Afremov
Hölgy virággal
Hölgy virággal
Alfons Mucha
Húsvéti kopogtató workshop
Húsvéti kopogtató workshop
Igaz szerelem
Igaz szerelem
Indián nyár
Indián nyár
Farrell Cockrum
Irina-föld a Balkán fölött
Irina-föld a Balkán fölött
Friedensreich Hundertwasser
Jazz
Jazz
Ivey Hayes
Jegesmedve
Jegesmedve
Joker sikolya
Joker sikolya
Ismeretlen
Kaktusz
Kaktusz
Kaktuszok táskafestő workshop
Kaktuszok táskafestő workshop
Kalitkás nő
Kalitkás nő
Rippl-Rónai József
Kalligráfia workshop - Ajándék brush pennel!
Kalligráfia workshop - Ajándék brush pennel!
Karácsonyi ajtódísz workshop
Karácsonyi ajtódísz workshop
Karácsonyi cica
Karácsonyi cica
Ismeretlen
Karácsonyi készülődés
Karácsonyi készülődés
Ismeretlen
Karácsonyi kopogtató workshop
Karácsonyi kopogtató workshop
Karácsonyi kopogtató
Karácsonyi kutyus
Karácsonyi kutyus
Ismeretlen
Katica
Katica
Napközi élményfestés
Kék hölgy
Kék hölgy
Kék tó
Kék tó
Keleti nyugalom
Keleti nyugalom
Kincsem
Kincsem
Királyi tekintet
Királyi tekintet
Koi pontyok
Koi pontyok
Kutyus Pop Art stílusban
Kutyus Pop Art stílusban
Léghajó festés a Városligetben
Léghajó festés a Városligetben
Kültéri festés
Lepke
Lepke
Napközi élményfestés
Levelek és virágok vászontáska workshop
Levelek és virágok vászontáska workshop
Levéltánc
Levéltánc
Levendulamező
Levendulamező
Liliomfa
Liliomfa
Live-Aktmalen mit männlichem Modell
Live-Aktmalen mit männlichem Modell
London
London
Leonid Afremov
Macskák a csillagos éj alatt
Macskák a csillagos éj alatt
Macskatánc - Világító festés
Macskatánc - Világító festés
Madárles a naplementében
Madárles a naplementében
Magányos cédrus
Magányos cédrus
Csontváry Kosztka Tivadar
Makramé falikép készítő workshop
Makramé falikép készítő workshop
Mandulavirágzás
Mandulavirágzás
Vincent Van Gogh
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
Medúzák Világító festés
Medúzák Világító festés
Meghitt séta
Meghitt séta
Ismeretlen
Mesevirágok
Mesevirágok
Mókás struccok
Mókás struccok
Mókás zöldségek táskafestő workshop
Mókás zöldségek táskafestő workshop
Mókus
Mókus
Nagytemplom
Nagytemplom
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Napnyugta a tónál
Napnyugta a tónál
Napnyugta a tónál
Napnyugta a tónál
Napraforgók
Napraforgók
Van Gogh style
Natúr kozmetikum workshop
Natúr kozmetikum workshop
New York City Splash
New York City Splash
Paint It Linz
Nő esernyővel
Nő esernyővel
Claude Monet
Nő kalapban
Nő kalapban
Nyírfák
Nyírfák
Nyuszi ül a fűben
Nyuszi ül a fűben
Óceánia - festőkéses technika
Óceánia - festőkéses technika
OMG! Csajos vászontáska festés
OMG! Csajos vászontáska festés
Óriáskerék
Óriáskerék
Ősz
Ősz
Leonid Afremov
Őszi csendélet
Őszi csendélet
Pálmafák között
Pálmafák között
Panda
Panda
Napközi élményfestés
Papagájok
Papagájok
Papaják
Papaják
Párizs
Párizs
Párizs éjjel
Párizs éjjel
Párizs télen
Párizs télen
Piknik
Piknik
Pillangó
Pillangó
PILLANGÓ (2 óra)
PILLANGÓ (2 óra)
Pillangók a réten
Pillangók a réten
Pingvinek - választható színnel
Pingvinek - választható színnel
Pipacsmező
Pipacsmező
Pitypang a szélben - világító festés
Pitypang a szélben - világító festés
Polip
Polip
Napközi élményfestés
Purple Sunset
Purple Sunset
Paint It Linz
R2D2
R2D2
Ragyogó Páva
Ragyogó Páva
Rajz workshop
Rajz workshop
Randevú
Randevú
Reggeli csicsergés
Reggeli csicsergés
Róka álom
Róka álom
Rókák
Rókák
Róma, Colosseum
Róma, Colosseum
Románc 18
Románc 18
Leonid Afremov
Rózsaszín bicikli
Rózsaszín bicikli
Ismeretlen
Santorini
Santorini
Sarki fény - világító festés
Sarki fény - világító festés
Scarlet
Scarlet
Segelboot
Segelboot
GIN-NIGHT SPECIAL
Segelboot - Gin-Night-Special
Segelboot - Gin-Night-Special
Verena Rotky
Sellő
Sellő
Séta a parkban
Séta a parkban
Leonid Afremov
Séta az esőben
Séta az esőben
Shadows
Shadows
Spániel
Spániel
Star Wars- Sötét nagyúr Van Gogh stílusában
Star Wars- Sötét nagyúr Van Gogh stílusában
Sternennacht
Sternennacht
ABSINTH-NIGHT SPECIAL
Sugar Skull workshop
Sugar Skull workshop
Ismeretlen
Süni
Süni
Szabad festés
Szabad festés
Szabadság-szobor
Szabadság-szobor
Szafari
Szafari
Szarvas az erdőben
Szarvas az erdőben
Szarvasbőgés
Szarvasbőgés
Szarvasok
Szarvasok
Leonid Afremov
Szarvasok a naplementében
Szarvasok a naplementében
Szélmalom és tulipánok
Szélmalom és tulipánok
Szerelem fa
Szerelem fa
Valentin napi festés
Szerelem taxi
Szerelem taxi
Szeresd a Földet! táskafestő workshop
Szeresd a Földet! táskafestő workshop
Szeretők II
Szeretők II
René Magritte
Színpompás ló
Színpompás ló
Szitakötők
Szitakötők
Szívek a homokban
Szívek a homokban
Valentin napi festés
Tábortűz
Tábortűz
Tacsi
Tacsi
Ismeretlen
Táncoló balerina
Táncoló balerina
Táskafestő Workshop
Táskafestő Workshop
Tavasz a naplementében
Tavasz a naplementében
Tavaszi illat
Tavaszi illat
Tavaszi koszorú workshop
Tavaszi koszorú workshop
Tavaszi virágzás
Tavaszi virágzás
Távol-Kelet
Távol-Kelet
tedsd
tedsd
test
Teknősök- gyerekfestés (6-12 év)
Teknősök- gyerekfestés (6-12 év)
Tél
Tél
Leonid Afremov
Téli séta
Téli séta
Leonid Afremov
Tengerparti ház
Tengerparti ház
Tengerparti kilátás
Tengerparti kilátás
Tengerparti sétány
Tengerparti sétány
teszt kép
teszt kép
Gustav Klimt
teszt2
teszt2
Teszt2
Tigris a dzsungelben
Tigris a dzsungelben
Titiana
Titiana
Titkos téli kert
Titkos téli kert
Tökdísz készítő workshop
Tökdísz készítő workshop
Tukán
Tukán
Napközi élményfestés
Tulipánok
Tulipánok
Tündérpor
Tündérpor
Tűz
Tűz
Tüzijáték
Tüzijáték
Tűzliliom és kolibri
Tűzliliom és kolibri
Univerzum- világító festés
Univerzum- világító festés
Úszó medúzák- világító festés
Úszó medúzák- világító festés
Út a rengetegben
Út a rengetegben
Utalvány beváltás online szettre
Utalvány beváltás online szettre
Ünnep Párizsban
Ünnep Párizsban
Ismeretlen
Űrtúra (rossz)
Űrtúra (rossz)
Űrtúra (rossz)
Űrtúra (rossz)
Űrtúra lufival
Űrtúra lufival
Ismeretlen
Űrutazás
Űrutazás
Napközi élményfestés
Üstökös
Üstökös
Vár a dzsungel táskafestő workshop
Vár a dzsungel táskafestő workshop
Varázs expressz
Varázs expressz
Varázslatos balerina
Varázslatos balerina
Varázspalota
Varázspalota
Vászontáska festés- Buddha mosolya
Vászontáska festés- Buddha mosolya
Váza tizenkét napraforgóval
Váza tizenkét napraforgóval
Van Gogh
Velence
Velence
Leonid Afremov
Vénusz
Vénusz
Ismeretlen
Vidd magaddal kedvenc hírességed! táskafestő workshop
Vidd magaddal kedvenc hírességed! táskafestő workshop
Virágcsokor
Virágcsokor
Virágok
Virágok
Virágom-virágom
Virágom-virágom
Virágos bicikli
Virágos bicikli
Vision
Vision
Vitorlás
Vitorlás
Leonid Afremov
Vízesés
Vízesés
Vízikígyók - arany festés
Vízikígyók - arany festés
Gustav Klimt
Vízililiom virágzás
Vízililiom virágzás
Claude Monet
Vízililiomok
Vízililiomok
Claude Monet
We can do it!
We can do it!
Wunschbild
Wunschbild
Yaquina Head-i világítótorony
Yaquina Head-i világítótorony
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés
Zebrák
Zebrák
Victor Vasarely
1064 Izabella utca 91/a
1136 Pannónia u 30
4024 Piac utca 28
9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
7633 Pécsi Kultúrális Központ, Fő utca 20.
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Pillangók a réten
Június
24
Hétfő
18:00
0
Budapest
Pillangók a réten Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szafari
Június
26
Szerda
18:00
3
Budapest
Párosan is megfesthető Gyermekeknek is!
Szafari Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Északi fények
Június
27
Csütörtök
14:00
0
Budapest
Északi fények Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szarvasok a naplementében
Június
28
Péntek
18:00
10
Budapest
Szarvasok a naplementében Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Buddha mosolya
Június
28
Péntek
18:00
11
Budapest
Különleges technika
Buddha mosolya Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Egyedi ajándékutalványok
Basic Valentin Nameday
Birthday
Légy kreatív az ajándékozásban is! Lepd meg szeretteid egyedi ajándékutalvánnyal!

Tedd személyessé saját üzeneteddel!