hu | en
Általános tudnivalók
Hány éves kortól lehet részt venni a festéseken?
Ajánlottan 10 éves kortól már jöhetnek a kisebbek is felnőtt festéseinkre, amennyiben a 3 órás foglalkozás végig koncentrálása nem okoz nekik problémát. Számukra a „könnyű” képeink a legélvezhetőbbek és legjobban elkészíthetők.
Minden eszközt kapunk, amire szükségünk lesz?
Igen! Csak magadat és az alkotó kedved hozd! Lesz számodra kikészítve egy kötény, a festmény elkészítéséhez szükséges eszközök, festékek, törlőkendő és az előkészített vászon.
Kijön az akril festék a ruhából?
Az akril festék, ha azonnal kimossák eltávolítható a ruhából, de ha megszárad, csak ecetes ollóval tudod kiszedni. Ezért érdemes feltűrni az hosszú ingek/felsők ujját vagy olyan ruházatot választani, aminek jól áll ha festékes marad.
Az események angol vezetéssel is elérhetőek?
Természetesen! Előzetes egyeztetés alapján az eseményt angol nyelven beszélő instruktor tartja.
Fel van rajzolva a vászon?
Az összetettebb képeknél fel van rajzolva néhány vezérvonal, de a szabadabb stílusú alkotásoknál nem használunk vázlatot!
Mikor érkezzek a festésre?
Elegendő 5-10 perccel az esemény előtt érkezned! Ez elég idő arra, hogy elfoglald a helyed, kényelmesen elhelyezkedj és ráhangolódj az alkotásra.
Festhetünk többen is egy képet?
Képeink nagytöbbsége nem csak egyénileg, hanem párban vagy csoportban is elkészíthető. Ezt a választott kép adottságai szabják meg. Ha tanácstalan lennél, olvasd el a kép leírását, ebben megtalálod a szükséges információt vagy érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.
Szülőként bent maradhatok a gyermekemmel a festésen?
Ha vásároltál magadnak jegyet Élményfestésünkre természetesen igen! Ellenkező esetben kérjük, hogy az óra vége előtt pár perccel gyere vissza gyermekedért. Jó kezekben van! Képzett instruktoraink figyelnek rájuk és gyerekeknek is jobb egy kicsit önállóan elengedni a kreativitásukat.
Mekkora vászonra festünk?
Általában 40x50-es vászonra alkotunk. Ez eltérhet az adott kép stílusától. Bővebb információt megtudhatsz a választott képhez tartozó leírásból.
Vihetek magammal kutyát?
Mivel az órán más résztvevők is vannak, és nem tudhatjuk előre az ő kutyához való hozzáállásukat, így ez sajnos nem lehetséges!
Milyen ruhában menjek festeni?
Kényelmes ruhában gyere, amiben jól érzed magad 3 órán keresztül! A festéshez adunk Neked egy kötényt, így nem kell aggódnod a foltok miatt!
Van lehetőség születésnap, illetve lánybúcsú szervezésére is?
Természetesen, minkét alkalomra remek időtöltés az élményfestés! Részletekért kattints ide.
Vihetek magammal enni-, innivalót?
Igen, de érdemes inkább az esemény előtt enni egy pár falatot! Innivalóval (kávé, tea) mi is tudunk szolgálni! A festés közben egyszer tartunk egy 15 perces szünetet.
Fizetős a parkolás a környéken?
Hétköznap és munkanapokon a parkolás 18:00 után és hétvégén illetve munkaszüneti napokon a környéken díjtalan.
Elvihetem magammal a képet, amit festettem?
Természetesen! Hiszen ez a te remekműved! Biztosan jól mutat majd a lakásban vagy remek ajándék lesz a választottnak. Kapsz majd Alkotásutcás papírtáskát, amibe a képet belerakhatod. Így könnyebb szállítani és a buszon sem néznek furcsán, hogy melyik múzeumból hoztad el ezt a Monet.
Be tudom fejezni a képem 3 óra alatt?
Igen! Mi senkit sem engedünk el, félkész alkotással! 
Megszárad a kép?
Az akril adottságaiban hasonlít az olajfestékre, de ez gyorsan száradó festék. A száradási ideje mindössze néhány perc.
Mi lesz azokkal a festményekkel, amiket az instruktorok készítenek?
Ezeket a festményeket karitatív egyesületeknek ajánljuk fel, hogy egy kicsit ezzel is színesebbé tehessük a Világot!
Hol tudom megnézni az órán készült fotókat?
Az Instruktorok által készített fényképeket az Alkotásutca Facebook oldalán a festést követő napon tudod megnézni.
Foglalás, fizetés, módosítás, törlés
Hogyan tudok foglalni?
Weboldalunkon egyszerűen tudsz foglalást létrehozni! Az események menüpontban helyszín, időpont és festmény alapján is tudsz szűrni. Ha ezeket kiválasztottad, add meg a rendelési és számlázási adataidat illetve, hogy hány főre foglalnál, majd katt a foglalás gombra! 
Be tudok menni foglalás nélkül is festeni?
Az óráink gyakran majdnem teltházasak, így sajnos nem tudunk az utolsó pillanatban plusz vendéget fogadni. Előzetes foglaláshoz kattints ide.
Mit tegyek, ha technikai probléma miatt nem tudtam létrehozni a foglalásom?
Nincs más teendőd, mint újra elindítani a foglalási folyamatot. Ha ismét technikai problémába ütköznél, kérlek, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
Mit tegyek, ha nem kaptam meg a visszaigazoló emailt?
Minden foglalást visszaigazoló emaillel véglegesítünk. Először is, nézd meg, nem került-e a Spam mappába az email! Amennyiben ott sem találod, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!
Nem tudtam befejezni a Paypal-os fizetésem, mit tegyek?
Rövid időn belül kapni fogsz tőlünk egy automatikus emailt. Az abban található linken keresztül újra megpróbálhatod kifizetni a foglalásodat! Amennyiben még mindig nem jársz sikerrel, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!
Ajándékutalvány
Hol és hogyan tudok ajándékutalványt vásárolni?
A legegyszerűbb módja az utalvány vásárlásnak, ha az Ajándékutalvány menüpontra kattintasz. Itt különböző stílusú utalványok közül válogathatsz, így biztosan minden alkalomra megtalálod a megfelelőt! Ha a digitális utalvány választod, kényelmesen fizethetsz online, és néhány percen belül meg is kapod a megvásárolt ajándékutalványt!
Mennyi ideig érvényes az ajándékutalvány?
Az ajándékutalványok a vásárlás napjától számított 1 évig érvényesek, és készpénzre nem válthatók. Az utalvány nem egy regisztrált névre szól, így ezidőn belül bárki és bármikor felhasználhatja.
Mit tegyek, ha nem kaptam meg a digitális ajándékutalványom?
A vásárlást követően automatikus emailt küldünk neked az utalványoddal, ez esetenként 5-10 percig is eltarthat. Ne feledkezz a Spam mappáról! Amennyiben ezután sem kaptad meg az emailt, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, készséggel segítenek Neked!