hu | en

Csapatépítés

A közös alkotás, közös festés remek lehetőség a csapatépítésre. Az élményfesés során lehetőségetek van olyan kreatív tevékenységet végezni, melyet a munkátok során nem feltétlenül tesztek meg.
Csapatépítés
Az új, ismeretlen kihívások a kollégák új oldalát mutatják meg, és segítenek jobban megismerni a másikat. Olyan közös élményben lehet részetek egy csapatépítő festés során, melyet nem fogtok egyhamar elfelejteni és még sokáig inspirálni fog titeket a napi munkavégzés közben is. Ráadásul az elkészült festmények munkahelyetek díszei lehetnek, melyek a nehezebb pillanatokban is emlékeztetnek titeket a közös alkotás örömére.
Csapatépítés
Baráti társaságoknak
Lehet nem is tudtad, hogy a legjobb barátod egy született művész? Ezt a kreatív oldalát még nem láttad a családtagoknak?

Ha egy közelgő alkalomra különleges élményt szeretnél ajándékozni, vagy csak rég találkoztatok a barátokkal és összehoznád a csapatot írj nekünk egyedi ajánlatunkért. Már 6 főtől várjuk baráti társaságok, családtagok jelentkezését élményfestéseinkre.
A csapatépítő / VIP események során, csakúgy, mint az élményfestésnél mindent biztosítunk számotokra az alapanyagoktól kezdve a profi instruktorig.

Leánybúcsúk
Ha már unod a megszokott leánybúcsús kvízeket és valami kreatív feladatot adnál az arának, mielőtt bekötik a fejét? Írj csapatunknak, remek ötletekkel várunk!
Csapatépítés
Csapatépítés
Dedikált ügyintézőnk máris rendelkezésedre áll. Tedd fel kérdéseid most!