hu | en

Csapatépítés

A közös alkotás, közös festés remek lehetőség a csapatépítésre. Az élményfestés során lehetőségetek van olyan kreatív tevékenységet végezni, melyet a munkátok során nem feltétlenül tesztek meg.
Csapatépítés
Az új, ismeretlen kihívások a kollégák új oldalát mutatják meg, és segítenek jobban megismerni a másikat. Olyan közös élményben lehet részetek egy csapatépítő festés során, melyet nem fogtok egyhamar elfelejteni és még sokáig inspirálni fog titeket a napi munkavégzés közben is. Ráadásul az elkészült festmények munkahelyetek díszei lehetnek, melyek a nehezebb pillanatokban is emlékeztetnek titeket a közös alkotás örömére.
Csapatépítés
Cégeknek / Baráti társaságoknak
Talán nem is tudtad, hogy a legjobb barátod egy született művész? Ezt a kreatív oldalát még nem ismerted a családtagoknak?

A kollégákat még nem láttad így alkotni és kiderült az IT vezetőről, hogy úgy fest mint Monet?

Ha egy közelgő alkalomra különleges élményt szeretnél ajándékozni, vagy csak rég találkoztatok a barátokkal és összehoznád a csapatot írj nekünk egyedi ajánlatunkért! Már 6 főtől várjuk baráti társaságok, családtagok jelentkezését élményfestéseinkre.

Tedd igazán egyedivé az idei Csapatépítőt! Kitelepüléssel vállalunk akár 40 fős Élményfestést céges rendezvényekre! Dedikált kollégánk várja érdeklődésed!
A csapatépítő / V.I.P. események során, csakúgy, mint az élményfestésnél mindent biztosítunk számotokra az alapanyagoktól kezdve a profi instruktorig.
Így nektek csak a nyitottságotokat és a csapatszellemet kell magatokkal hozni!

Leánybúcsúk
Unod már a megszokott leánybúcsús kvízeket és valami kreatív feladatot adnál az arának, mielőtt bekötik a fejét? Írj csapatunknak, remek ötletekkel várunk!
Ezt a lánybúcsút tuti nem fogjátok egyhamar elfelejteni!
Csapatépítés
Csapatépítés
Dedikált ügyintézőnk várja kitöltött leveled írásban
vagy telefonon, az alábbi számon
+36 1 701 0001
Hétköznap 9-17 óra között