hu | en
Flow ajándékba, avagy miért tegyél számfestő készletet a karácsonyfa alá
2022. 11. 15.

Persze nem csak úgy ukmukkfukk besuvasztva a fenyőtűk kavalkádjába, hanem takarosan és kreatívan becsomagolva. És kizárólag annak a családtagnak dedikálva, aki él-hal mindenért, ami kreatív, ami alkotás, ami flow élmény. Máris eláruljuk, milyen reakciókra számíthatsz, ha számfestő készletet adsz ajándékba karácsonykor. Vagy nem karácsonykor, de jelen esetben dőreség lenne figyelmen kívül hagyni, hogy dübörög a december, és megkezdődött a vehemens ajándékvadászat.

“Nahát, ez meg mi ez?” 

Valami ilyesmi reakcióra prognosztizálható a csomagolópapír lehántása után, ha az ajándékozott még soha életében nem látott számfestő készletet. A felkiáltás mellé továbbá érdeklődő szemöldök húzogatás és kíváncsi tekintet fog társulni, mígnem a dobozt vizslatva az illető rá nem döbben, hogy egy roppant izgalmas ecsetkedős meglepetést kapott. 

 

“Jjjjézusom, ezt mind egyesével?”

Igen, efféle kinyilatkoztatás várható, amikor megtörténik a felismerés: a számfestő készlet valójában egy előrajzolt mintát tartalmazó képet jelent, amelyen számok jelölik, hogy mit milyen színre kell kifesteni. 

Persze ez maga a valóra vált álom egy olyan embernek, aki imád pemzlikkel pepecselni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a feltételezett következő megnyilatkozás néhány nappal / héttel karácsony után.

“Elkezdtem, imádom, ez annyira jó!”

Efféle áradozásra érdemes felkészülni az alkotófolyamat elején. A számfestés ugyanis tényleg olyan flow élményt nyújt, ami teljesen kiszakít a hétköznapi mókuskerékből, és néhány óra erejéig megajándékoz a jelen-lét elmepihentető élményével. 

Utóbbi, lássuk be, valódi kincs a mai rohanós, stresszes világban, ahol minden aranyat ér, amire a béke szigeteként tekinthetünk. 

 

“Haladok, haladok, a fele már megvan!”

Ezen a ponton készülj fel a lelkesedéssel túlfűtött részletesebb élménybeszámolásra, amely során megtudhatod, hogy mennyire jól van kitalálva a rendszer, mert gyakorlatilag tényleg elronthatatlan. Meg hogy nem is kell olyan precízen kitölteni a vonalakkal körülhatárolt részeket, mert pont jót tesz az összképnek, ha a színek egy kicsit összemosódnak. 

 

“Már majdnem kész vagyok a számfestéssel!”

Tapasztalataink szerint a fenti mondatban egyszerre lesz lelkesedés, büszkeség és csipetnyi szomorúság is, amiért hamarosan véget ér az otthoni alkotósdi. Mondjuk a jó hír az, hogy az Alkotásutcánál pontosan tudjuk, mennyien szeretik a számfestő készleteket, ezért jó alaposan feltankoltunk a különféle képekből. Konkrétan akár várat is építhetnénk a dobozokból, annyi képünk van. De nem fogunk, mert mégiscsak komolytalan lenne, ha munkaidőben kalózosat játszanánk…(Hm, vagy mégsem?)

“Befejeztem, imádom, annyira szép lett!"

Ebből a mondatból tudhatod, hogy a karácsonyi meglepetésed tényleg hatalmas örömet szerzett. Hiszen az ajándékozott nemcsak sokórányi festegetős-alkotós flow élményt kapott általa, hanem egy csodaszép festményt is, amiben minden nap gyönyörködhet. 

 

Ugye, hogy megéri számfestő készletet ajándékozni karácsonykor? Ha a fentiek után úgy érzed, saját magadat is meglepnéd egy képpel, ne fogd vissza magad, tényleg a világ összes képe nálunk van, válogass kedvedre!

Fess jól! - 5 módszer, amitől te is ügye...
Karácsonyi ajándékok wow effektussal, av...
Fesd meg saját remekműved
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Pillangók a réten
Június
24
Hétfő
18:00
0
Budapest
Pillangók a réten Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szafari
Június
26
Szerda
18:00
3
Budapest
Párosan is megfesthető Gyermekeknek is!
Szafari Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Északi fények
Június
27
Csütörtök
14:00
0
Budapest
Északi fények Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szarvasok a naplementében
Június
28
Péntek
18:00
10
Budapest
Szarvasok a naplementében Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Buddha mosolya
Június
28
Péntek
18:00
11
Budapest
Különleges technika
Buddha mosolya Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megnézem az összeset!
A méregdrága és a mérgező - Megdöbbentő festék-alapanyagok
A méregdrága és a mérgező - Megdöbbentő festék-alapanyagok
A Mona Lisa elrablása
A Mona Lisa elrablása
Van Gogh új dimenziói - immerzív kiállítás
Van Gogh új dimenziói - immerzív kiállítás