hu | en
Színkoktél vásznon - Afremov életútja
2018. 10. 03.

Nemrég találkoztam először Afremov festményeivel” - vajon lehet ennél nagyobb klisével kezdeni egy cikket? Habár ez is így kezdődik…Persze, lehet, hogy e mondat láttán csak én látom magam előtt, amint a cikk írója az utcán grasszálva egyszercsak megpillant egy bukdácsoló Afremov-képet, amint akkurátusan áthelyezi a súlyát a jobb alsó sarkáról a bal alsó sarkára….

De egy ütős cikknek inkább azzal kellene kezdődnie, hogy 40 évesen Afremov 1 év alatt annyi bevételre tett szert a képeladásokból, hogy saját galériát nyitott. Sőt, egy képkeretező vállalkozást is elindított, hiszen nem akarta, hogy a festményei kerettelenül lézengjenek a nagyvilágban.

Persze a sikerhez vezető út Afremov számára is rögös volt. Mutatjuk, mennyire.

 

https://afremov.com/

 

Afremov-origó

A kis Leonid 1955-ben, a fehéroroszországi Vitebskben látta meg napvilágot zsidó szülők gyermekeként. És bár kétségkívül ügyesen választotta meg a születési helyét - hiszen 68 évvel korábban egyik példaképe, Chagall is ebben a városban sírt fel - nem sejthette, hogy származása sok nehézség okozója lesz.

Afremov tehetsége már egészen fiatalon megmutatkozott: szerette a művészeteket, nemcsak pálcikafigurát tudott rajzolni, de a festékkel is szoros barátságot kötött, amely barátságot különféle művészeti kurzusokon próbálta elmélyíteni. Habár szülei mindenben támogatták, a 14 éves Afremov nem hallgatott édesanyja szigorú “sapka-sál” intelmére: egy súlyosabb megfázás ugyanis ráhúzódott a veséjére és a szövődmények miatt a vérnyomása az egekbe szökött és ott is maradt.

A művészet az egyetemi tanulmányait is áthatotta. Grafikus ismereteket is szerzett és végérvényesen beszippantotta a 19. századi francia impresszionizmus világa: Chagall, Picasso, Dalí és Modiglani valóságos istenek voltak a szemében. Afremov ekkor, az egyetemi évei alatt rendezte meg első kiállítását, amely olyan sikeres volt, hogy néhány kép jó pénzért gazdát is cserélt.

 

Házasságtól Izraelig

Afremov bizonyára sokszor mondott ‘igent’ dolgokra, de élete nagy igenjét 1975-ben mondta ki, amikor örök hűséget esküdött Inessa Kagannak. És nem azért, mert az “inessakagan” hangzásra olyan, mint egy ultrakényelmes IKEA kanapé, hanem mert teljes szívéből szerette őt. Nem sokkal később már Dmitry nevű fiuk cumivonzó sírása töltötte be otthonukat, amelyet ‘82-ben “több térre van szükségünk”-jeligére családi házra cseréltek.

 

https://afremov.com/dream-wedding-original-oil-painting-on-canvas-by-leonid-afremov-size-30-x40-75cm-x-100cm-41827571.html

Az iskolák elvégzése után az ifjú apuka – azaz Afremov maga - a helyi likőrgyárnak kezdett el dolgozni: no nem mint hivatásos kóstoló, hanem mint az üvegekre kerülő címkék tervezője. Később, a színházi világban is megmártózott: díszlettervezőként dolgozott. A világot jelentő deszkák után propaganda poszterekkel és kommunista ünnepek falfestményeivel tette színesebb hellyé a világot.

Habár a tehetsége megkérdőjelezhetetlen volt, zsidó származása miatt nem kerülhetett be a helyi művészeti szervezetekbe: képei gyakorlatilag ingyen cseréltek gazdát, nem csoda, hogy 1990 előtt készült alkotásairól nem sok információnk van.

Az 1986-os csernobili katasztrófa alig néhányszáz kilométerre történt Vitebsktől, a sugárzás pedig Afremov akkor kétesztendős kisebbik fiának egészségére is hatással volt. Ez, valamint a Fehéroroszországban egyre erősödő antiszemitizmus kellően megkeserítette a család mindennapjait: érthető, hogy amikor Gorbacsov lehetővé tette az izraeli emigrációt, az Afremov família élt a lehetőséggel. Az, hogy Izraelben éltek rokonok, jelentősen megkönnyítette a dolgukat.

 

 

Izrael

Orosz bevándorlónak lenni az kilencvenes évek Izraeljében határozottan értékes dolog volt. Legalábbis elméletben. A pénz nyelvére lefordítva már kevésbé: Afremov 50 sékelért (körülbelül 4000 Ft) adta el képeit, amit viszont 500-5000 sékelért adtak tovább a műkereskedők (40.000- 405.000 Ft). Amikor a fiatal festő szóvá tette, hogy kevesli a képeiért kapott honoráriumot, azzal érveltek, hogy orosz bevándorlóként ne is reménykedjen nagyobb haszonban.

 

https://www.boredpanda.com/colourful-oil-paintings-leonid-afremov/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

Habár Afremov - egyébként joggal - úgy érezte, hogy kizsákmányolják, nem adta fel ecset-álmait. Ekkor még főleg akrillal és vízfestékkel dolgozott, a speciális pengés technikája még kísérleti stádiumban volt. A témát mindig úgy választotta meg, hogy a vevőközönségének kedvezzen, még akkor is, ha ezzel kicsit meggyilkolászta a művészi kreativitást.

1994-ben Afremov a fiára bízta a képek népszerűsítését. Az ekkor már 16 éves Dmitry meglepően sikeres “salesesnek” bizonyult: az általa lebonyolított tranzakciók jóval túlszárnyalták a galériák által felajánlott összegeket. A titka abban rejlett, hogy elsősorban szintén orosz származású bevándorlóknál házalt. Az általa eladott képek bevételéből Afremov saját galériát nyitott és elindította képkeretező vállalkozását. A gond csak az volt, hogy az izraeliek továbbra sem nézték jó szemmel a ténykedését: a galériába többször betörtek, ráadásul a helyi újságban nem jelenhettek meg a galériát népszerűsítő hirdetések.

Afremov már-már eljutott az “ez így nem fog menni” állapotba, amikor is váratlan - és egyébként sajnos kérészéletű - fellendülést hozott számára egy új barátság.

A szóban forgó cimbora Leonid Ptashka izraeli jazz zenész volt, akivel - azon túl, hogy druszák, azaz keresztnévtesók voltak - minden bizonnyal az is összekötötte, hogy a muzsikus “beszélni kicsi orosz”. Ptashka megkérte Afremovot, hogy fessen néhány képet a zenészeiről. Nos, a “néhányból” rövid idő alatt több tucat festmény lett, amelyek végül kiállításra kerültek a Nemzetközi Jazz Fesztiválon.

 

https://afremov.com/jazz-trio-palette-knife-oil-painting-on-canvas-by-leonid-afremov-size-36-x24.html

2001-ben szörnyű dolog történt: Afremov galériája vandalizmus áldozata lett: a képek nagy része megsemmisült, a festőfelszerelését pedig ellopták. És bár a tolvajok célja minden bizonnyal a mester megkárosítása volt, a tehetséget nem tudták elcsaklizni Afremovtól. A történtek után a mester nyakába vette a családját - a valóságban ehhez egy repülő segítségét is kérte - és az ígéret földjére költözött. Persze nem csak úgy ukk-mukk-fukk...

 

Afremov álmaiban Amerika visszainteget

Afremov gondosan előkészítette a hadműveletet: tudta, hogy ha csak úgy, a semmiből megérkezik az ígéret földjére, a városi forgatag egy pillanat alatt bekebelezi.

Ezt elkerülendő kiválasztotta a legjobb képeit és postán elküldte Brooklynban élő testvérének. Amikor az Afremov-család landolt New Yorkban, több mint 100 festménye várta, hogy új gazdát találjon magának. Fiával galériáról galériára jártak, ám szomorúan konstatálták, hogy a műértők főleg a zsidó témájú képeket és a muzsikusokat ábrázoló portrékat vásárolták meg. Mindez azt is jelentette, hogy Afremov ismét kényetelen volt parkolópályára küldeni a kreativitását, és ebben az időszakban kizárólag olyan képeket festett, amelyeket könnyebben eladhatott.

Jóllehet karrier szempontjából a Nagy Alma gyümölcsözőnek bizonyult, az ottani klíma már kevésbé volt Leonid-kompatibilis. A nagy hidegek és a hőmérsékletingadozás miatt állandó ízületi- és izomfájdalom kínozta, így végül 2002-ben Fort Lauderdale-be költözött, ahová hamarosan családja is követte. A kreativitás megélésére azonban itt sem volt lehetősége: a galériák mindig azonos témájú képeket követeltek tőle.

Az áttörésre azonban nem kellett sokat várni: a felmentősereg pedig az Ebay volt, ahol Leonid fia, Boris vette magához az irányítást. Először csak kísérletképpen tette fel édesapja képeit, de legnagyobb meglepetésére az eladás úgy ment, mint a karikacsapás. Az pedig csak pemzlihab volt az alkotás tortáján, hogy sok-sok év mellőzöttség után végre méltó honoráriumot kapott. Ez volt az a pont, ahol a múzsák hívó szava meghallgatásra nyert, és kreativitása utat törhetett magának.

 

http://www.paintinghere.com/painting/leonid_afremov_dance_of_the_soul_28408.html

Habár az ekkor 49 éves festő galériákkal is több üzletet kötött, elsősorban gyűjtőknek adott el. Az internetnek köszönhetően villámsebességgel híre ment a tehetségének: egyre több tévéműsorba hívták meg vendégként. De ez még nem minden: pszichológusok és pszichiáterek ráeszméltek arra, hogy a színpompás festmények a terápiás eljárásban is jól használhatóak. Kiderült - ahogy erre számos orvosi magazinban megjelent cikk is rávilágított - hogy Afremov képeinek stresszcsökkentő és nyugtató hatása van. Nos, ha valamiért, már ezért megéri festeni egyet magadnak! (Itt tudsz időpontot foglalni!)

Habár a siker-cunamit követően Afremov maga is kivette a részét a képek értékesítéséből, a szervezete nem rajongott a stresszért: a szíve a rakoncátlankodás mellett döntött. Az orvosok pedig azt javasolták neki, hogy kizárólag a festésre összpontosítson - naná, ha már a képeknek nyugtató hatása van! Szerencsére a fiai - Boris és Dmitry - kiváló üzletembernek bizonyultak, így a festő szerencsecsillaga egyre magasabbra ívelhetett.

És ha már szerencsecsillag, lássuk, mi teszi Afremov művészetét olyan különlegessé!

 

Színorgia és ami mögötte van

Azok után, hogy Afremov több alkalommal is szembesült azzal, hogy a származása és a vallása miatt elítélik, joggal gondolhatnánk, hogy a munkássága főként ezeket a témákat dolgozza fel és esetleges rejtett üzenetekkel igyekszik fityiszt mutatni.

Ennél távolabb azonban csak akkor állnánk a valóságtól, ha az a Holdon csücsülne, mi pedig a Plútóról fürkésznénk.

Afremov alkotásai politikai szempontból semlegesek, soha nem bántóak és még egy morzsányi fricska vagy utalás sincs bennük elrejtve. Az esetek többségében személyes élményeit örökítette meg a vásznon, esetleg színpompás pettyekben manifesztálta érzelmeit. Festményeit afféle művészi szemüvegnek szánta, hogy a szemlélők olyannak láthassák a világot, mint ő. És pontosan ebben rejlett a sikerének titka is, hiszen a semleges témaválasztás miatt a képei társadalmi rangtól, származástól, kortól, vallástól és nemtől függetlenül is élvezhetőek.

 

https://fineartamerica.com/featured/charming-cat-leonid-afremov.html

Azon túl, hogy Afremov az utazásai során szerzett élményeket is előszeretettel vászonra vetette, rajongott az állatokért is. Kutyák, lovak, zsiráfok, tigrisek, szarvasok és  macskák, keltek életre az ecsetforgatása nyomán. Főleg macskák: Afremov odavolt a puhaléptű egérvadászokért.

Afremov képei egytől egyig szemet gyönyörködtetőek. És bár az életét megismerve sokszor nem volt a sors kegyeltje, szakadatlanul küzdött az álmáért, hogy elismert festő lehessen. A jó hír az, hogy ezt alaposan túlteljesítette. Még jobb hír, hogy még csak 63 éves és továbbra is rajong a festésért. A világ műkedvelőinek (és a pszichológusoknak) tehát egyetlen dolga van: lélegzetvisszafojtva várni, hogy a mester újabb és újabb színkavalkádos optimizmusfröccsel rukkoljon elő.

 

Ezt a 10 híres festményt keresik évek ót...
11 dolog, amit nem tudtál a pókerező kut...
Fesd meg saját remekműved
Megfestem
Arany könnyek
Június
21
Péntek
18:00
2
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Június
21
Péntek
18:00
6
Győr
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Június
21
Péntek
18:00
14
Debrecen
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Tavaszi virágzás
Június
21
Péntek
18:00
3
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Flamingó
Június
22
Szombat
09:30
5
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Erdei patak
Június
22
Szombat
09:30
6
Budapest
Erdei patak - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Teknősök- gyerekfestés (6-12 év)
Június
22
Szombat
10:00
7
Debrecen
Teknősök- gyerekfestés (6-12 év) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Június
22
Szombat
10:00
7
Pécs
Sarki fény - világító festés Ár: 7 900 Ft
Helyszín: 7634 Pécs, Fő u. 20
Megfestem
Vitorlás
Június
22
Szombat
13:00
7
Pécs
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 7 900 Ft
Helyszín: 7634 Pécs, Fő u. 20
Megfestem
Napraforgók
Június
22
Szombat
14:00
1
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Levendulamező
Június
22
Szombat
14:00
6
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Vízililiomok
Június
22
Szombat
14:00
0
Debrecen
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Június
22
Szombat
14:00
0
Győr
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Párizs
Június
22
Szombat
16:00
0
Pécs
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 7 900 Ft
Helyszín: 7634 Pécs, Fő u. 20
Megfestem
Napraforgók
Június
22
Szombat
18:00
8
Győr
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Vitorlás
Június
22
Szombat
18:00
5
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Csajos este az Alkotásutcánál
Június
22
Szombat
18:00
7
Budapest
Csajos este az Alkotásutcánál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pillangó
Június
23
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
23
Vasárnap
09:30
1
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
 Léghajó
Június
23
Vasárnap
14:00
8
Győr
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Kék hölgy
Június
23
Vasárnap
14:00
0
Debrecen
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A Kisherceg
Június
23
Vasárnap
14:00
6
Budapest
A Kisherceg Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Medúzák Világító festés
Június
23
Vasárnap
14:00
8
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Június
23
Vasárnap
18:00
8
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Velence
Június
23
Vasárnap
18:00
7
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Az élet fája- 3D festés
Június
23
Vasárnap
18:00
7
Debrecen
Az élet fája- 3D festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Csillagos éj
Június
24
Hétfő
18:00
10
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Scarlet
Június
24
Hétfő
18:00
10
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék hölgy
Június
25
Kedd
18:00
10
Győr
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Frida Kahlo portré
Június
25
Kedd
18:00
5
Budapest
Frida Kahlo portré Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Santorini
Június
25
Kedd
18:00
12
Budapest
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Június
26
Szerda
14:00
0
Debrecen
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vízililiomok
Június
26
Szerda
18:00
6
Győr
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Séta a parkban
Június
26
Szerda
18:00
14
Debrecen
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Június
26
Szerda
18:00
10
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta az esőben
Június
26
Szerda
18:00
9
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta az esőben
Június
27
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Június
27
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Június
27
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szitakötők
Június
27
Csütörtök
18:00
9
Győr
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Június
28
Péntek
09:30
6
Budapest
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Június
28
Péntek
09:30
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
28
Péntek
18:00
6
Debrecen
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Hölgy virággal
Június
28
Péntek
18:00
1
Budapest
Hölgy virággal - Alfons Mucha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Hőlégballonok
Június
28
Péntek
18:00
6
Budapest
Hőlégballonok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Virágos bicikli
Június
28
Péntek
18:00
5
Győr
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A macska
Június
29
Szombat
09:30
10
Budapest
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
29
Szombat
09:30
6
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Hőlégballonok
Június
29
Szombat
10:00
14
Debrecen
Hőlégballonok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Szafari
Június
29
Szombat
14:00
9
Győr
Szafari Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Szitakötők
Június
29
Szombat
14:00
10
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Levendulamező
Június
29
Szombat
14:00
11
Debrecen
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Június
29
Szombat
14:00
10
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Mandulavirágzás
Június
29
Szombat
18:00
15
Debrecen
Mandulavirágzás - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Június
29
Szombat
18:00
10
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Igaz szerelem
Június
29
Szombat
18:00
5
Budapest
Igaz szerelem Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék tó
Június
29
Szombat
18:00
5
Budapest
Kék tó - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Június
30
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Mókás struccok
Június
30
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Mókás struccok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Tavaszi virágzás
Június
30
Vasárnap
10:00
15
Debrecen
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Arany Buddha
Június
30
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
30
Vasárnap
14:00
4
Győr
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Június
30
Vasárnap
14:00
1
Budapest
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Spániel
Június
30
Vasárnap
14:00
5
Budapest
Spániel Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A sárkányok anyja
Június
30
Vasárnap
18:00
8
Budapest
A sárkányok anyja Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta a parkban
Június
30
Vasárnap
18:00
12
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Június
30
Vasárnap
18:00
14
Debrecen
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A macska
Június
30
Vasárnap
18:00
10
Győr
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Napraforgók
Július
01
Hétfő
14:00
0
Győr
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
We can do it!
Július
01
Hétfő
18:00
9
Budapest
We can do it! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Balerina
Július
01
Hétfő
18:00
8
Budapest
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Erdei patak
Július
02
Kedd
18:00
7
Budapest
Erdei patak - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
02
Kedd
18:00
5
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Július
03
Szerda
18:00
5
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
03
Szerda
18:00
9
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balerina
Július
03
Szerda
18:00
13
Debrecen
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
03
Szerda
18:00
9
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Ragyogó Páva
Július
04
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Ragyogó Páva - Karen Tarlton Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta az esőben
Július
04
Csütörtök
18:00
9
Győr
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Scarlet
Július
04
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Nő kalapban
Július
04
Csütörtök
18:00
9
Budapest
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
05
Péntek
09:30
12
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A város
Július
05
Péntek
09:30
7
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Arany könnyek
Július
05
Péntek
18:00
13
Debrecen
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
05
Péntek
18:00
5
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Virágos bicikli
Július
05
Péntek
18:00
5
Győr
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Levendulamező
Július
05
Péntek
18:00
4
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Bazsarózsa
Július
06
Szombat
09:30
11
Budapest
Bazsarózsa Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
06
Szombat
09:30
10
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Boston terrier
Július
06
Szombat
10:00
13
Debrecen
Boston terrier - Boston terrier Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Pillangó
Július
06
Szombat
14:00
6
Budapest
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A csodálatos Aurora Borealis
Július
06
Szombat
14:00
7
Budapest
A csodálatos Aurora Borealis Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Virágok
Július
06
Szombat
14:00
10
Győr
Virágok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Szarvasok
Július
06
Szombat
14:00
13
Debrecen
Szarvasok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
06
Szombat
18:00
14
Debrecen
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Arany könnyek
Július
06
Szombat
18:00
7
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta a parkban
Július
06
Szombat
18:00
9
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Balatoni nyár
Július
07
Vasárnap
09:30
9
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
07
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A macska
Július
07
Vasárnap
09:30
8
Győr
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
07
Vasárnap
10:00
14
Debrecen
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Fesd meg saját szuperhősöd!
Július
07
Vasárnap
14:00
2
Budapest
Fesd meg saját szuperhősöd! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
07
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
07
Vasárnap
14:00
3
Győr
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
07
Vasárnap
14:00
7
Budapest
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék hölgy
Július
07
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
07
Vasárnap
18:00
8
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Hölgy virággal
Július
07
Vasárnap
18:00
14
Debrecen
Hölgy virággal - Alfons Mucha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Velence
Július
08
Hétfő
18:00
10
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szafari
Július
08
Hétfő
18:00
9
Budapest
Szafari Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Magányos cédrus
Július
09
Kedd
18:00
6
Budapest
Magányos cédrus - Csontváry Kosztka Tivadar Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Július
09
Kedd
18:00
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Igaz szerelem
Július
10
Szerda
18:00
6
Győr
Igaz szerelem Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Virágos bicikli
Július
10
Szerda
18:00
13
Debrecen
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta a parkban
Július
10
Szerda
18:00
9
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Boston terrier
Július
10
Szerda
18:00
5
Budapest
Boston terrier - Boston terrier Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
11
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Santorini
Július
11
Csütörtök
18:00
8
Győr
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A csók
Július
11
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
A csók - Gustav Klimt Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Scarlet
Július
11
Csütörtök
18:00
9
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés
Július
12
Péntek
09:30
9
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Július
12
Péntek
09:30
8
Budapest
Elefántok - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Arany könnyek
Július
12
Péntek
18:00
10
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Július
12
Péntek
18:00
8
Győr
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balerina
Július
12
Péntek
18:00
14
Debrecen
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
12
Péntek
18:00
7
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
13
Szombat
09:30
7
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
13
Szombat
09:30
5
Budapest
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Mókás struccok
Július
13
Szombat
10:00
14
Debrecen
Mókás struccok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Szitakötők
Július
13
Szombat
14:00
10
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
13
Szombat
14:00
14
Debrecen
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
13
Szombat
14:00
10
Győr
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Csillagos éj
Július
13
Szombat
14:00
6
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Napraforgók
Július
13
Szombat
18:00
6
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
R2D2
Július
13
Szombat
18:00
8
Budapest
R2D2 Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szélmalom és tulipánok
Július
13
Szombat
18:00
13
Debrecen
Szélmalom és tulipánok - Tommy Midyette Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Balatoni nyár
Július
14
Vasárnap
09:30
9
Győr
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
14
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
14
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Virágok
Július
14
Vasárnap
10:00
15
Debrecen
Virágok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta az esőben
Július
14
Vasárnap
14:00
6
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elefántok
Július
14
Vasárnap
14:00
13
Debrecen
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
14
Vasárnap
14:00
8
Győr
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
 Léghajó
Július
14
Vasárnap
14:00
10
Budapest
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Frida Kahlo - Üdv a vadonban!
Július
14
Vasárnap
18:00
16
Debrecen
Frida Kahlo - Üdv a vadonban! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
14
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Santorini
Július
14
Vasárnap
18:00
9
Budapest
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Nő kalapban
Július
15
Hétfő
18:00
9
Budapest
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Július
15
Hétfő
18:00
8
Budapest
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Buddha mosolya
Július
16
Kedd
18:00
8
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta a parkban
Július
16
Kedd
18:00
10
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szélmalom és tulipánok
Július
17
Szerda
18:00
10
Győr
Szélmalom és tulipánok - Tommy Midyette Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Vízililiom virágzás
Július
17
Szerda
18:00
14
Debrecen
Vízililiom virágzás - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A város
Július
17
Szerda
18:00
8
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elfolyó idő
Július
17
Szerda
18:00
10
Budapest
Elfolyó idő - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Scarlet
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Győr
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Párizs
Július
18
Csütörtök
18:00
14
Debrecen
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Kék hölgy
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Dobby
Július
19
Péntek
09:30
8
Budapest
Dobby Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Kék tó
Július
19
Péntek
09:30
8
Budapest
Kék tó - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Balatoni nyár
Július
19
Péntek
18:00
13
Debrecen
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Párizs
Július
19
Péntek
18:00
6
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Koi pontyok
Július
19
Péntek
18:00
9
Budapest
Koi pontyok - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sellő
Július
19
Péntek
18:00
9
Győr
Sellő - Victor Nizovtsev Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
20
Szombat
09:30
10
Budapest
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
20
Szombat
09:30
7
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Magányos cédrus
Július
20
Szombat
10:00
15
Debrecen
Magányos cédrus - Csontváry Kosztka Tivadar Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
20
Szombat
14:00
10
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a naplementében
Július
20
Szombat
14:00
7
Budapest
Csónak a naplementében Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pillangó
Július
20
Szombat
14:00
14
Debrecen
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
20
Szombat
14:00
8
Győr
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
20
Szombat
18:00
10
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Sellő
Július
20
Szombat
18:00
15
Debrecen
Sellő - Victor Nizovtsev Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Arany Buddha
Július
20
Szombat
18:00
6
Győr
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Vitorlás
Július
20
Szombat
18:00
10
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany Buddha
Július
21
Vasárnap
09:30
10
Budapest
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Flamingó
Július
21
Vasárnap
09:30
10
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
21
Vasárnap
10:00
14
Debrecen
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Mandulavirágzás
Július
21
Vasárnap
14:00
8
Budapest
Mandulavirágzás - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
21
Vasárnap
14:00
10
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Nő kalapban
Július
21
Vasárnap
14:00
16
Debrecen
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A csók
Július
21
Vasárnap
18:00
9
Budapest
A csók - Gustav Klimt Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Balatoni nyár
Július
21
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
21
Vasárnap
18:00
12
Debrecen
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Csillagos éj
Július
22
Hétfő
18:00
8
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Titiana
Július
22
Hétfő
18:00
7
Budapest
Titiana - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Nő kalapban
Július
23
Kedd
18:00
9
Győr
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Séta az esőben
Július
23
Kedd
18:00
7
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Velence
Július
23
Kedd
18:00
7
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Marilyn Monroe
Július
24
Szerda
18:00
10
Győr
Marilyn Monroe - Andy Warhol Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
24
Szerda
18:00
10
Debrecen
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
24
Szerda
18:00
6
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Scarlet
Július
24
Szerda
18:00
9
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
 Léghajó
Július
25
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
25
Csütörtök
18:00
7
Győr
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
25
Csütörtök
18:00
8
Debrecen
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
25
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Levendulamező
Július
26
Péntek
18:00
6
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
26
Péntek
18:00
2
Győr
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megnézem az összeset!
Művészetterápia - a legfontosabb tudnivalók
Művészetterápia - a legfontosabb tudnivalók
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvétele
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvétele
(Majdnem) Minden a színterápiáról
(Majdnem) Minden a színterápiáról