hu | en
(Majdnem) Minden a színterápiáról
2019. 06. 04.

A legeslegelső színterápia valószínűleg maga a napozás lehetett, amit a mai napig önkéntelenül is mindnyájan alkalmazunk. Mind ismerjük azt a fantasztikus érzést, amikor a hideg tél után megjön a jó idő, és azzal együtt az első napsugarak. Hihetetlen, hogy már az első tavaszi napon eltöltött kis idő is pillanatok alatt mennyire képes feltölteni az embert. A napfényhez hasonló módon a különböző színek is mind-mind hatással tudnak lenni ránk, ráadásul nem csak a hangulatunkra, de a szervezetünkre is. A másik, valószínűleg ugyancsak mindenki által ismert ösztönös fényterápiás módszer, amikor az aktuális ruházatunk kiválasztásakor egy belső hang “megsúgja” nekünk, hogy mit vegyünk fel.

A szín alapjában véve nem más, mint a környezetünkben található tárgyak azon látható tulajdonsága, amikor a rájuk eső fényt különböző módon nyelik el, vagy verik vissza. Kicsit tudományosabb szempontból vizsgálva a szín egy látással érzékelhető jelenség, ami a fény hullámhosszával változik. A látható fény hullámhossza nagyjából 380-760 nm közé esik - ebben a tartományban a színeknek szinte végtelen mennyiségű árnyalatuk van. Egy szivárvány például tökéletesen bemutatja azt a színspektrumot, amiből a fehér szín áll össze. A szivárvány színei: a narancs, a sárga, a kék, a zöld, és végül, de nem utolsó sorban az ibolya.
 

Akár konstruktív, akár destruktív, minden szín saját hullámhosszal rendelkezik. Ezek a hullámhosszak és a hozzájuk kapcsolódó paraméterek használhatóak stimuláláshoz, vagy akár magához a gyógyításhoz is. Külön érdekes, hogy minden szín rendelkezik mind pozitív, mind negatív részekkel, illetve, hogy a színek terápiás használata egy olyan kezelés, amely nem rendelkezik mellékhatásokkal, és néhány extrém kivételtől eltekintve gyakorlatilag minden esteben ellenjavallat nélkül alkalmazható. A színterápia (más szóval kromoterápia) során elengedhetetlen feltétel, hogy csak tiszta színeket használjunk.
 

A színek hatása és jelentése

 

Fehér

A fehér nem csak hogy az összes színt magába foglalja, de egyszerre a születés és a halál színe is. Szimbolikája szerint az ártatlanságot, és a tisztaságot kapcsoljuk a fehér színhez. Nem csupán tiszta, de azzal egyetemben tisztító hatású is, így használata főleg egy-egy allergiás időszakban javasolt, illetve a szemek normális működésére is jótékony hatással bír.

Fekete

Elsősorban a gyász színe, ami a befelé fordulás mellett a másképp gondolkodás és a lázadás színe is. A fekete segít megtalálni a belső kreatív energiákat, ami mögött legtöbbször az útkeresés húzódik meg.

Piros 

A piros a tűz, a föld és a nyár színe, ami vitalizál, melegséget és aktivitást sugároz. Javallott alacsony vérnyomás, fáradékonyság, valamint depresszió esetén. Serkenti a szervezet méregtelenítését, előnyös légzőszervi betegségek, és bőrelváltozások kiegészítő kezeléseként. A piros szín határozottá és magabiztossá teszi az embert.

Sárga

A fehér után ez az a szín, ami a leginkább közel áll a Nap fényéhez, ennek következtében energetizáló és vitalizáló szín, hozzá kapcsolódik a vidámság, a könnyedség, és a boldogság. Nemcsak erősít az ember önbizalmát, de optimusra, pozitív gondolatokra is sarkall, és segíti a  koncentrációt. A sárga szín használata erősen ajánlott tanulási időszakban, illetve gyomorproblémák esetén. Tisztítja a májat, a bőrt, a beleket, de még a vért is.

Narancssárga

Mivel a narancssárga kevert szín, a piros és a sárga keveréke, így magába foglalja ennek a két színnek a tulajdonságait, melegséget és jóságot közvetít. Csökkenti a fáradtságérzetet, ellenben megemeli az ember energiaszintjét, és fokozza az étvágyat. A narancssárga kifejezetten előnyös pesszimizmus és ernyedtség ellen, optimizmust és kreativitást kölcsönöz.

 

Rózsaszín

A rózsaszín nyugtató hatású szín, amely ellazítja az izmokat. Nem mellesleg a szerelem és a szeretet színe, ebből következően csökkenti a kimerültséget és a feszültséget, valamint erősíti a szív- és keringési rendszert. Hatását tekintve általánosan elfogadott, hogy elvonási tünetekben szenvedőknél használata rendkívül előnyös. Olyannyira nyugtató hatású, hogy börtönökben és elvonókúrákon is rendszeresen alkalmazni szokták.

Kék

A kék békét és nyugalmat teremt, oldja a félelmeket, és fejleszti az érzékenységet. A kék szín a harmónia, a nyugalom, és a végtelenség érzetét kelti. Jelzi, ha az ember pihenésre, vagy nyugalomra vágyik, de fokozza a kreativitást és a koncentrációt is. A különböző árnyalatai mind-mind másképp hatnak ránk. Az ibolyakék a gyógyulás színe, mely a depresszióval küzdőknek nyugalmat, a rosszul alvóknak pedig könnyű álmot hoz az életébe. Az ultraibolya szín pedig mindazok dacára, hogy elsősorban olyan negatív dolgokkal szokás összekapcsolni, mint a káros sugárzás és a bőrrák, kis adagokban kifejezetten gyógyító hatású. Napi egy-két perc ultraibolya fény segít a pattanások, és egyéb bőrbetegségek eltűntetésében.

 

Lila

A lila igazi misztikus szín, ami egyesíti magában a kék és vörös hatásait, egyszerre nyugtat és erősít. Külön érdekes, hogy a színek közül a lila rendelkezik a legrövidebb hullámhosszal, és mindezek ellenére neki van a legmagasabb rezgésszáma és a legnagyobb energiája. Egyensúlyba hozza a testünk két felét, harmóniát hoz, és találékonnyá tesz. A lila szín egyébiránt gyulladáscsökkentő, javítja az ember memóriáját, segít az álmatlanság és a gyulladásos folyamatok legyőzésében.

Zöld

A zöld az a szín, amellyel a legtöbb alkalommal találkozhatunk a természetben. Kifejezetten jó kimerültség ellen, csökkenti a fáradtságot, és harmóniát teremt. Nem csak a szervezet megbomlott állapotát képes helyreállítani, de elégedetté is tesz bennünket. A zöld szín azért is jó, mert mindenhova illik, és nem csak gyógyít, de megelőzésre is kiválóan alkalmas. A zöld természetéből fakadóan vidám szín, amely segít megakadályozni a bőr öregedését és a ráncok kialakulását, valamit szembetegségek és izületi gyulladások ellen is nagyszerű kiegészítő gyógymód. Hagyományosan alkalmazni szokták szív- és keringési panaszok, valamint magas vérnyomás enyhítésére is.


 

Színek a lakásban

Most már tisztában vagyunk a színek és a színterápia lehetséges hatásaival, azonban arról még nem esett szó, hogy hogyan tudjuk ezt kamatoztatni mondjuk az otthonunkban. Milyenre fessük a falat a hálószobában, és milyenre az étkezőben? Íme néhány jótanács:

Mivel a fehér a tisztaság színe, letisztult, és nyugalmat áraszt, így ennek a színnek elsősorban a fürdőszobában és vizes helyiségekben vehetjük leginkább hasznát, illetve tökéletes választásnak bizonyulhat kisebb és kevésbé fényes helyiségek esetén is, ugyanis jelentős mértékben tágítja a teret.

Ha szívünknek kedves a citromsárga, akkor használjuk bátran - de csak mértékkel - a konyhában, vagy az étkezőben. Élénkítő hatása miatt egy dolgozószobában is kiváló hatása lehet, azonban ott sem szabad túlzásba esni, gyerekszobában ellenben nem túl szerencsés, mert egyáltalán nem segíti elő a kicsik pihenését.

A narancssárga szín képes beragyogni a szobát, barátságos, otthonos - ennek megfelelően elsősorban a nappaliban ajánlott, de akár a hálószobában is kipróbálhatjuk.

A vörös energikus szín, de amennyire vérpezsdítő, annyira okozhat egyszerre nagy mennyiségben stresszt is, így használata csak mértékkel javallott - elsősorban az étkezőben.

A vörössel ellentétben a kék nyugtatólag hat az emberre, ennek ellenére nem tipikusan használjuk lakásokban, köszönhetően annak, hogy kissé túlzottan is rideggé teszi a tereket, illetve nem sok színnel harmonizál. Étkezőbe nem, ellenben hálószobába kis mennyiségben ajánlott.

Ha a zöld színre esne a választásunk, akkor van egy jó hírünk: egyszerre pezsdíti és nyugatja az embert, ráadásul gyakorlatilag bármely helyiségben tökéletesen megállja a helyét.

Tuti esküvői tippek és ötletek, amivel s...
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvéte...
Fesd meg saját remekműved
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Június
26
Szerda
14:00
0
Debrecen
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta a parkban
Június
26
Szerda
18:00
14
Debrecen
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta az esőben
Június
26
Szerda
18:00
9
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Vízililiomok
Június
26
Szerda
18:00
0
Győr
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Elefántok
Június
27
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szitakötők
Június
27
Csütörtök
18:00
7
Győr
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Buddha mosolya
Június
27
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Június
28
Péntek
09:30
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Június
28
Péntek
09:30
6
Budapest
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Hőlégballonok
Június
28
Péntek
18:00
8
Budapest
Hőlégballonok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Virágos bicikli
Június
28
Péntek
18:00
2
Győr
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
28
Péntek
18:00
6
Debrecen
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Hölgy virággal
Június
28
Péntek
18:00
2
Budapest
Hölgy virággal - Alfons Mucha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A macska
Június
29
Szombat
09:30
10
Budapest
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
29
Szombat
09:30
7
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Hőlégballonok
Június
29
Szombat
10:00
14
Debrecen
Hőlégballonok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Levendulamező
Június
29
Szombat
14:00
11
Debrecen
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Június
29
Szombat
14:00
8
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szafari
Június
29
Szombat
14:00
9
Győr
Szafari Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Szitakötők
Június
29
Szombat
14:00
10
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék tó
Június
29
Szombat
18:00
5
Budapest
Kék tó - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Mandulavirágzás
Június
29
Szombat
18:00
15
Debrecen
Mandulavirágzás - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Június
29
Szombat
18:00
10
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Igaz szerelem
Június
29
Szombat
18:00
4
Budapest
Igaz szerelem Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Mókás struccok
Június
30
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Mókás struccok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Június
30
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Tavaszi virágzás
Június
30
Vasárnap
10:00
15
Debrecen
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Június
30
Vasárnap
14:00
5
Budapest
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Spániel
Június
30
Vasárnap
14:00
5
Budapest
Spániel Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany Buddha
Június
30
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
30
Vasárnap
14:00
4
Győr
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A macska
Június
30
Vasárnap
18:00
9
Győr
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A sárkányok anyja
Június
30
Vasárnap
18:00
8
Budapest
A sárkányok anyja Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta a parkban
Június
30
Vasárnap
18:00
12
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Június
30
Vasárnap
18:00
12
Debrecen
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Napraforgók
Július
01
Hétfő
14:00
0
Győr
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
A város
Július
01
Hétfő
14:00
0
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
We can do it!
Július
01
Hétfő
18:00
7
Budapest
We can do it! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Balerina
Július
01
Hétfő
18:00
8
Budapest
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
02
Kedd
18:00
11
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Erdei patak
Július
02
Kedd
18:00
7
Budapest
Erdei patak - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
03
Szerda
18:00
9
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balerina
Július
03
Szerda
18:00
13
Debrecen
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
03
Szerda
18:00
9
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Július
03
Szerda
18:00
11
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta az esőben
Július
04
Csütörtök
18:00
9
Győr
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Scarlet
Július
04
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Nő kalapban
Július
04
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Ragyogó Páva
Július
04
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Ragyogó Páva - Karen Tarlton Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
05
Péntek
09:30
10
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A város
Július
05
Péntek
09:30
7
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Virágos bicikli
Július
05
Péntek
18:00
4
Győr
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Levendulamező
Július
05
Péntek
18:00
6
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany könnyek
Július
05
Péntek
18:00
13
Debrecen
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
05
Péntek
18:00
5
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
06
Szombat
09:30
10
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Bazsarózsa
Július
06
Szombat
09:30
11
Budapest
Bazsarózsa Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Boston terrier
Július
06
Szombat
10:00
13
Debrecen
Boston terrier - Boston terrier Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Virágok
Július
06
Szombat
14:00
10
Győr
Virágok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Pillangó
Július
06
Szombat
14:00
6
Budapest
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A csodálatos Aurora Borealis
Július
06
Szombat
14:00
6
Budapest
A csodálatos Aurora Borealis Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szarvasok
Július
06
Szombat
14:00
13
Debrecen
Szarvasok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Arany könnyek
Július
06
Szombat
18:00
7
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta a parkban
Július
06
Szombat
18:00
9
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
06
Szombat
18:00
13
Debrecen
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A macska
Július
07
Vasárnap
09:30
8
Győr
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balatoni nyár
Július
07
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
07
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
07
Vasárnap
10:00
13
Debrecen
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Fesd meg saját szuperhősöd!
Július
07
Vasárnap
14:00
4
Budapest
Fesd meg saját szuperhősöd! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
07
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
07
Vasárnap
14:00
3
Győr
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
07
Vasárnap
14:00
4
Budapest
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Hölgy virággal
Július
07
Vasárnap
18:00
14
Debrecen
Hölgy virággal - Alfons Mucha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Kék hölgy
Július
07
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
07
Vasárnap
18:00
8
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Levendulamező
Július
08
Hétfő
18:00
10
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szafari
Július
08
Hétfő
18:00
9
Budapest
Szafari Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Magányos cédrus
Július
09
Kedd
18:00
6
Budapest
Magányos cédrus - Csontváry Kosztka Tivadar Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Július
09
Kedd
18:00
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Igaz szerelem
Július
10
Szerda
18:00
6
Győr
Igaz szerelem Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Virágos bicikli
Július
10
Szerda
18:00
12
Debrecen
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta a parkban
Július
10
Szerda
18:00
9
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Boston terrier
Július
10
Szerda
18:00
5
Budapest
Boston terrier - Boston terrier Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
11
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Santorini
Július
11
Csütörtök
18:00
6
Győr
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A csók
Július
11
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
A csók - Gustav Klimt Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Scarlet
Július
11
Csütörtök
18:00
9
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés
Július
12
Péntek
09:30
9
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Július
12
Péntek
09:30
8
Budapest
Elefántok - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Balerina
Július
12
Péntek
18:00
14
Debrecen
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
12
Péntek
18:00
4
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany könnyek
Július
12
Péntek
18:00
10
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Július
12
Péntek
18:00
8
Győr
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
13
Szombat
09:30
5
Budapest
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
13
Szombat
09:30
7
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Mókás struccok
Július
13
Szombat
10:00
14
Debrecen
Mókás struccok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
13
Szombat
14:00
10
Győr
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Csillagos éj
Július
13
Szombat
14:00
6
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szitakötők
Július
13
Szombat
14:00
10
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
13
Szombat
14:00
14
Debrecen
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Szélmalom és tulipánok
Július
13
Szombat
18:00
13
Debrecen
Szélmalom és tulipánok - Tommy Midyette Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napraforgók
Július
13
Szombat
18:00
6
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
R2D2
Július
13
Szombat
18:00
8
Budapest
R2D2 Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
14
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Balatoni nyár
Július
14
Vasárnap
09:30
7
Győr
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
14
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Virágok
Július
14
Vasárnap
10:00
15
Debrecen
Virágok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta az esőben
Július
14
Vasárnap
14:00
6
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elefántok
Július
14
Vasárnap
14:00
13
Debrecen
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
14
Vasárnap
14:00
8
Győr
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
 Léghajó
Július
14
Vasárnap
14:00
10
Budapest
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Santorini
Július
14
Vasárnap
18:00
9
Budapest
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Frida Kahlo - Üdv a vadonban!
Július
14
Vasárnap
18:00
14
Debrecen
Frida Kahlo - Üdv a vadonban! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
14
Vasárnap
18:00
8
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elefántok
Július
15
Hétfő
18:00
8
Budapest
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Nő kalapban
Július
15
Hétfő
18:00
9
Budapest
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
16
Kedd
18:00
6
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta a parkban
Július
16
Kedd
18:00
8
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Vízililiom virágzás
Július
17
Szerda
18:00
14
Debrecen
Vízililiom virágzás - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A város
Július
17
Szerda
18:00
8
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elfolyó idő
Július
17
Szerda
18:00
9
Budapest
Elfolyó idő - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szélmalom és tulipánok
Július
17
Szerda
18:00
10
Győr
Szélmalom és tulipánok - Tommy Midyette Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Párizs
Július
18
Csütörtök
18:00
14
Debrecen
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Hold - ezüst festés
Július
18
Csütörtök
17:00
15
Budapest
Hold - ezüst festés - Alfons Mucha Ár: 11 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Scarlet
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Győr
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Kék tó
Július
19
Péntek
09:30
8
Budapest
Kék tó - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Dobby
Július
19
Péntek
09:30
8
Budapest
Dobby Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sellő
Július
19
Péntek
18:00
9
Győr
Sellő - Victor Nizovtsev Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balatoni nyár
Július
19
Péntek
18:00
13
Debrecen
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Párizs
Július
19
Péntek
18:00
6
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Koi pontyok
Július
19
Péntek
18:00
9
Budapest
Koi pontyok - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
20
Szombat
09:30
5
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
20
Szombat
09:30
10
Budapest
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Magányos cédrus
Július
20
Szombat
10:00
15
Debrecen
Magányos cédrus - Csontváry Kosztka Tivadar Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Csónak a naplementében
Július
20
Szombat
14:00
7
Budapest
Csónak a naplementében Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pillangó
Július
20
Szombat
14:00
14
Debrecen
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
20
Szombat
14:00
8
Győr
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
20
Szombat
14:00
10
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
20
Szombat
18:00
10
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
20
Szombat
18:00
10
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Sellő
Július
20
Szombat
18:00
15
Debrecen
Sellő - Victor Nizovtsev Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Arany Buddha
Július
20
Szombat
18:00
6
Győr
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Flamingó
Július
21
Vasárnap
09:30
9
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany Buddha
Július
21
Vasárnap
09:30
10
Budapest
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
21
Vasárnap
10:00
14
Debrecen
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Nő kalapban
Július
21
Vasárnap
14:00
16
Debrecen
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Mandulavirágzás
Július
21
Vasárnap
14:00
8
Budapest
Mandulavirágzás - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
21
Vasárnap
14:00
10
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Balatoni nyár
Július
21
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
21
Vasárnap
18:00
12
Debrecen
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A csók
Július
21
Vasárnap
18:00
8
Budapest
A csók - Gustav Klimt Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Titiana
Július
22
Hétfő
18:00
5
Budapest
Titiana - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csillagos éj
Július
22
Hétfő
18:00
6
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Balatoni nyár
Július
23
Kedd
14:00
0
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Nő kalapban
Július
23
Kedd
18:00
9
Győr
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Velence
Július
23
Kedd
18:00
6
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta az esőben
Július
23
Kedd
18:00
7
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Marilyn Monroe
Július
24
Szerda
18:00
10
Győr
Marilyn Monroe - Andy Warhol Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
24
Szerda
18:00
10
Debrecen
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
24
Szerda
18:00
6
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Scarlet
Július
24
Szerda
18:00
9
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
 Léghajó
Július
25
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
25
Csütörtök
18:00
7
Győr
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
25
Csütörtök
18:00
8
Debrecen
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
25
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta a parkban
Július
26
Péntek
18:00
7
Debrecen
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Július
26
Péntek
18:00
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Levendulamező
Július
26
Péntek
18:00
3
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
26
Péntek
18:00
2
Győr
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Szitakötők
Július
27
Szombat
09:30
4
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
27
Szombat
09:30
10
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
27
Szombat
10:00
15
Debrecen
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta a parkban
Július
27
Szombat
14:00
10
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
27
Szombat
14:00
15
Debrecen
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
27
Szombat
14:00
7
Győr
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Elfolyó idő
Július
27
Szombat
14:00
8
Budapest
Elfolyó idő - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Július
27
Szombat
18:00
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
27
Szombat
18:00
14
Debrecen
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
27
Szombat
18:00
10
Győr
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
27
Szombat
18:00
12
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
28
Vasárnap
09:30
9
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
28
Vasárnap
09:30
10
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Santorini
Július
28
Vasárnap
10:00
13
Debrecen
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napraforgók
Július
28
Vasárnap
14:00
7
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Flamingó
Július
28
Vasárnap
14:00
8
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szitakötők
Július
28
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
28
Vasárnap
18:00
15
Debrecen
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Star Wars- Sötét nagyúr Van Gogh stílusában
Július
28
Vasárnap
18:00
9
Budapest
Star Wars- Sötét nagyúr Van Gogh stílusában Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Bazsarózsa
Július
28
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Bazsarózsa Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék hölgy
Július
29
Hétfő
18:00
6
Budapest
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Az élet fája- 3D festés
Július
29
Hétfő
18:00
6
Budapest
Az élet fája- 3D festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
30
Kedd
18:00
5
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
30
Kedd
18:00
10
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Buddha mosolya
Július
30
Kedd
18:00
10
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A város
Július
31
Szerda
18:00
10
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vízililiomok
Július
31
Szerda
18:00
6
Debrecen
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Párizs
Július
31
Szerda
18:00
8
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Frida Kahlo - Üdv a vadonban!
Augusztus
01
Csütörtök
18:00
7
Budapest
Frida Kahlo - Üdv a vadonban! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megnézem az összeset!
Művészetterápia - a legfontosabb tudnivalók
Művészetterápia - a legfontosabb tudnivalók
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvétele
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvétele
(Majdnem) Minden a színterápiáról
(Majdnem) Minden a színterápiáról