hu | en

Workshopok az Alkotásutcánál!

Szeretsz egyedi dolgokat alkotni? Imádod, ha az alkotásod nem csak szép, de hasznos is? Akkor workshopjainkat Neked találtuk ki! Legyen szó praktikus kiegészítőkről, trendi lakásdíszekről, vagy a zero waste jegyében készített natúrkozmetikumokról, nálunk biztosan megtalálod azt, amire a szíved legjobban vágyik!
Mi a workshop?
Mi a workshop?
A workshop kifejezést magyarul „műhelyre” fordíthatnánk. Egy ilyen esemény célja az, hogy a foglalkozást vezető személy átadjon a résztvevőknek egy szeletkét a tudásából, miközben közösen alkotnak is valamit. Ezáltal a munka kevésbé lesz irányított, inkább önálló, viszont sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy egy kis elméleti tudással is gazdagabb legyél a végére!
Hogyan működik?
Hogyan működik?
Workshopjainkon profi tanáraink segítségével vehetsz részt, akik végig vezetnek Téged az órán lépésről-lépésre, és hasznos tudnivalókkal látnak el a munka során.
Mit vigyek magammal?
Mit vigyek magammal?
Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk számodra, így Neked már csak lelkesedést és nyitottságot kell magaddal hoznod, hogy új dolgokat tanulhass, és közben remekül szórakozz!
Mennyi időt vesz igénybe?
Mennyi időt vesz igénybe?
Élményfestéseinkkel ellentétben ezek az alkalmak hosszabb időt vesznek igénybe, típustól függően 4- 4,5 órát. Az órákon minden esetben tartunk szünetet, így nem kell aggódnod, hogy elfáradsz.
Foglalj helyet most Workshopjainkra!
Budapest
Budapest, Izabella utca 91/a
Budapest, Pannónia u 30
Debrecen
Debrecen, Piac utca 28
Június
Június
Egyedi ajándékutalványok
Basic Nameday Valentin
Birthday
Légy kreatív az ajándékozásban is! Lepd meg szeretteid egyedi ajándékutalvánnyal!

Tedd személyessé saját üzeneteddel!
Ajándékba adom
Utoljára általános iskolában festettem, de mégsem éreztem magam kellemetlenül, sőt, dobott is az önbizalmamon, hogy képes voltam ezt a kis festményt elkészíteni! Minden percét élveztem! – Edit
Review Review Review Review