hu | en
Ezt a 10 híres festményt keresik évek óta
2018. 10. 03.

Több ezren vágyakoznak olyan festők képeire, mint Van Gogh, Picasso vagy Da Vinci. Egyesek viszont odáig is elmentek a csodálatban, hogy híres vásznakat emeltek le egy-egy múzeum faláról. Íme a 10 leghíresebb hiányzó kép!

Szinte hihetetlen, de azoknak a festményeknek az ellopására, amelyek a művészek önkifejezésének megörökítői, egész bűnszövetkezetek épültek. Persze, ezek mögött nem mindig csak a titokzatos megrendelő művészet iránti rajongása áll, hanem az alkotások már-már felbecsülhetetlen értéke is.

Ideje meglesni, mely kincsekre nem leshetünk rá egy ideje!

 

Vincent Van Gogh, Pipacsok

Szeretnél egy gyönyörű csokor virágot, ami soha nem hervad el? Íme Vincent Van Gogh Pipacsok festménye, ami nemcsak magával ragadó, de még sokat is ér!

Pontosan ez járhatott annak a mesteri képrablónak is az eszében, aki 2010 augusztusában betört a kairói múzeumba, és elcsente ezt a mindössze 65 x 54 centiméteres remekművet. Ám mielőtt még azt gondolnánk, hogy a kevésbé rátermett tolvajok közé sorolható, be kell ismerünk, valójában nagyon is jó szeme van a műtárgyakhoz: a Pipacsok értéke közel 50 millió dollárra rúg.

 

Forrás: overstockArt

 

Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy a bűncselekmény a rabló tehetségéről vagy a múzeum gyér biztonsági rendszeréről tesz-e tanúbizonyságot. Vélhetően az utóbbiról, hiszen ugyanezt a festményt ugyanebből a múzeumból már 1977-ben is ellopták, bár akkor 10 évvel később szerencsésen előkerült. Nem így a második alkalommal.

 

Pablo Picasso, Galamb borsóval

Úgy tűnik, 2010 nem volt a múzeumok szerencseéve. Ebben az évben ugyanis egy másik nagy szabású akció is történt, történetesen Picasso Galamb borsóval c. képének szakszerű eltávolítása egy neves párizsi műgyűjtemény kiállóteréből.

 

Forrás: Arthive

 

Sőt, a betörőknek ez nem volt elég önmagában, és négy másik műtárgyat is lenyúltak, vagyis összesen 100 millió dollár értékű alkotást lovasítottak meg.

A történet rejtélyességét csak tovább súlyosbítja, hogy a bűntett helyszínén mindössze egy feltört lakatot és egy betört üveget találtak. Ráadásul a műkincstolvajoktól szokatlan módon nem vágták ki Picasso képét a keretében, hanem mindössze kiemelték alóla. Elvégre a gyengédség a festményeknek is kijár!

 

Johannes Vermeer, A koncert

Vermeert legtöbben a Lány gyöngy fülbevalóval c. festménye miatt ismerik, pedig terebélyes életműve minden egyes darabja több millió dolláros áron lenne elárverezhető.

Nincs is ez másként A koncert c. vásznával, aminek eszmei értéke majdnem 200 millió dollár. Ennek pedig, 12 másik értékes műtárggyal együtt, annak rendje és módja szerint lába kélt 1990-ben egy bostoni múzeumból.

 

Forrás: Wikipédia

Eltűnése több mint filmbe illő: a tolvajok helyi rendőröknek adták ki magukat, akik, elmondásuk szerint, segélyhívásra érkeztek a helyszínre. Amíg a banda egyik része ügyenesen elterelte az ott tartózkodók és a dolgozók figyelmét, addig a többiek elképesztő gyorsasággal eltüntették a kiszemelt műtárgyakat, majd köddé váltak.

A festmény hollétét azóta is homály fedi.

 

Rembrandt van Rijn, Vihar a Galileai-tengeren

 

Ezen a bizonyos éjszakán nemcsak Vermeer egyik képe, hanem Rembrandt Vihar a Galileai-tengeren c. alkotása is úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

 

Forrás: Wikipédia

 

Habár az FBI 2013-ban bejelentette, hogy felgöngyölítették az eset pontos körülményeit, a tettesek nyomára a mai napig nem sikerült rábukkanniuk. Mindenesetre jobb, ha tudod, hogy amennyiben egyszer szembejönnének veled a képek vagy bármilyen információt megtudnál az elkövetőkről, 5 millió dollár jutalom érheti a markodat. Nem rossz ajánlat, ugye?

 

Caravaggio, A Szent Ferenc és Szent Lőrinc társaságában megörökített Jézus

Caravaggio a művészettörténet egyik legékesebb csillaga. És mint ilyen, tündöklően fényes vagyonra tehet szert az, aki megkaparintja bármely alkotását.

És, hihetetlen vagy sem, annak a tolvajnak, aki meg akart merítkezni e csillogásban, nem volt különösebben nehéz dolga. Fogta magát, és egy kellemes nyári estén 1969-ben, mondhatni besétált a szicíliai Szent Lőrinc kápolnába és kivágta az oltár felett tornyosuló, 6 négyzetméteres műremeket a helyéről.

 

Forrás: James Twining

A szakértők azóta valóságos konteókat találtak ki arra vonatkozólag, mi lehet szegény elveszett vászonnal. Egyesek szerint a szicíliai maffia megrendelésére tűnt el a festmény, mások szerint már rég külföldön boldogít valakit, míg megint mások úgy vélik, az 1980-as földrengésben elpusztulhatott.

 

Jan van Eyck, Az igaz bírák

Valószínűleg a leghosszabb ideje hiányzó képek között van Az igaz bírák. Jan van Eyck festményét, ami egyike a 12 darabos oltárképnek, 1934-ben emelték le a genti katedrális faláról.

A bostoni esethez hasonló kalandos történnel bír e kép is. Nemcsak van Eyck egyik legkülönlegesebb művéről van szó, ami egyes teóriák szerint magát a festőt is ábrázolja, hanem a művészettörténet egyik legpimaszabb tolvajáról is.

 

Forrás: 1st Art Gallery

 

A festmény helyén ugyanis egy különös üzenetet hagytak, amin az állt franciául: “Németországból eltulajdonítva, a versailles-i szerződés által”. Az elkövetkezendő években ráadásul több hasonlóan zavaros üzenet cserélt gazdát a belga kormány és a tolvaj között.

A feltételezett tettes egy belga politikus, Arsene Goedertier volt, aki a lopás tettét soha nem ismerte el, de halálos ágyán elárulta, tudja, hol található a festmény, de a titkot magával viszi a sírba.

Szemtelen Goegertier-nk valóban így tett, ezért a festmény még most is arra vár, hogy egyszer rátaláljanak és hazavigyék.

 

Raffaello Santi, Fiatalember portréja

 

A Fiatalember portréja az egyik leghíresebb festmény, amelynek eltűnéséről a II. világháború tehet, azon belül is a nácik.

1939-ben egy tehetős lengyel úriember menekítette ki Raffaello képét a krakkói múzeumból több másik kinccsel együtt, hiszen értesült róla, hogy az érkező németek fosztogatnak és műtárgyakat rongálnak. A Gestapo nem sokkal később mégis felfedezte a rejtekhelyet, így a festményt először Berlinbe, majd Linzbe küldték, ahol a Führer személyes gyűjteményének darabjává vált.

 

Forrás: ABC-people

 

Ezt követően viszont már nem sokat tudunk a sokszor a Mester önarcképének is titulált portré további kalandjairól. Ami biztos, hogy bizonytalan a sorsa: vagy megvan még valahol, vagy elpusztult a világháborút követő zűrzavarban.

 

Claude Monet, Charing Cross híd

Monet egyik legismertebb festménysorozata a londoni Charing Cross hídról készült, amit több napszakban, több szögből is megfestett.

 

Forrás: Wikimedia Commons

 

E sorozat egyik darabját csenték el 2012-ben a rotterdami Kunsthal Múzeumból. A tolvajok kilétére hamar fény derült: egy román banda vitte véghez véghez a hadműveletet.

De a történet itt nem ért véget, ugyanis az egyik gyanúsított azt állította, hogy hazavitte a festményt Romániába, ahol az anyja annyira megijedt, hogy rátalálnak a rendőrök a művekre, hogy inkább elégette őket.

Habár a helyszínen valóban találtak pár festékpigment-darabkát, az úriember története mégsem bizonyult hihetőnek a nyomozók számára. Így hát nem zárták le az ügyet, ezért a mai napig megoldatlan esetként tartják számon az impresszionista híd (segítséggel történő) lelécelését.

 

Henri Matisse, Olvasó lány fehérben és sárgában

Az igazán profi műtolvajok nem egyetlen hírhedt fesmény-áldozatra utaznak: csakúgy, mint a bostoni akció esetében, a rotterdami románok Monet mellett Matisse-t is kiszemelték maguknak.

 

A jelentések szerint ráadásul tökéletesen kitervelt bűntényről beszélhetünk, hiszen az elkövetők egyetlen ablakon jutottak be, majd még a riasztó megszólalása előtt (mindössze 2 perc alatt) kirámolták a helyiséget.

 

Forrás: Grey not Grey

 

Matisse festménye is tehát olyanná vált, mint Schrödinger macskája: lehet, hogy létezik, de lehet, hogy nem.

 

Lucian Freud, Francis Bacon

A két nagy 20. századi festő, Freud és Bacon olyannyira jóban voltak, hogy még az egyik festményükön is megosztoztak. Azazhogy Freud festett, Bacon pedig jó szívvel állt modellt hozzá.

 

Forrás: Pinterest

 

Az évszázad szomorú grimaszát pedig a berlini Neue Nationalgalerie-ből nyúlták le 1988-ban - egy olyan múzeumból, ami már akkor is a legnevesebbek közé tartozott a világon.

A tolvaj nem kis játékos lehetett, ugyanis a festményt fényes nappal csapta a hóna alá, ráadásul úgy, hogy a termek zsúfoltig teltek látogatókkal.

A gaztettet követően Freud maga készített egy körözési posztert, de válasz azóta sem érkezett rá.

Mivel 1988-ban, Freud életében még jóval kevesebbet ért a festmény, ezért valószínűsítik, hogy egy csodálója vagy tanítványa tehette rá a kezét a mára egy vagyont kóstáló portréra.

 

 

Kár lenne, ha ezek a páratlan műalkotások továbbra is az elveszettek listáját gyarapítanák. Reméljük, hogy mire előkerülnek, nem tűnik el más társuk!

Eszméletlen dolgok, amiket biztosan nem ...
Színkoktél vásznon - Afremov életútja...
Fesd meg saját remekműved
Megfestem
Arany könnyek
Június
21
Péntek
18:00
2
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Június
21
Péntek
18:00
6
Győr
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Június
21
Péntek
18:00
14
Debrecen
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Tavaszi virágzás
Június
21
Péntek
18:00
3
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Flamingó
Június
22
Szombat
09:30
5
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Erdei patak
Június
22
Szombat
09:30
6
Budapest
Erdei patak - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Június
22
Szombat
10:00
7
Pécs
Sarki fény - világító festés Ár: 7 900 Ft
Helyszín: 7634 Pécs, Fő u. 20
Megfestem
Teknősök- gyerekfestés (6-12 év)
Június
22
Szombat
10:00
7
Debrecen
Teknősök- gyerekfestés (6-12 év) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Június
22
Szombat
13:00
7
Pécs
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 7 900 Ft
Helyszín: 7634 Pécs, Fő u. 20
Megfestem
Napraforgók
Június
22
Szombat
14:00
1
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Levendulamező
Június
22
Szombat
14:00
6
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Vízililiomok
Június
22
Szombat
14:00
0
Debrecen
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Június
22
Szombat
14:00
0
Győr
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Párizs
Június
22
Szombat
16:00
0
Pécs
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 7 900 Ft
Helyszín: 7634 Pécs, Fő u. 20
Megfestem
Napraforgók
Június
22
Szombat
18:00
8
Győr
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Vitorlás
Június
22
Szombat
18:00
5
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Csajos este az Alkotásutcánál
Június
22
Szombat
18:00
7
Budapest
Csajos este az Alkotásutcánál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pillangó
Június
23
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
23
Vasárnap
09:30
1
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
 Léghajó
Június
23
Vasárnap
14:00
8
Győr
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Kék hölgy
Június
23
Vasárnap
14:00
0
Debrecen
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A Kisherceg
Június
23
Vasárnap
14:00
6
Budapest
A Kisherceg Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Medúzák Világító festés
Június
23
Vasárnap
14:00
8
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Június
23
Vasárnap
18:00
8
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Velence
Június
23
Vasárnap
18:00
7
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Az élet fája- 3D festés
Június
23
Vasárnap
18:00
7
Debrecen
Az élet fája- 3D festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Csillagos éj
Június
24
Hétfő
18:00
10
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Scarlet
Június
24
Hétfő
18:00
10
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Santorini
Június
25
Kedd
18:00
12
Budapest
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék hölgy
Június
25
Kedd
18:00
10
Győr
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Frida Kahlo portré
Június
25
Kedd
18:00
5
Budapest
Frida Kahlo portré Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Június
26
Szerda
14:00
0
Debrecen
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vízililiomok
Június
26
Szerda
18:00
6
Győr
Vízililiomok - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Séta a parkban
Június
26
Szerda
18:00
14
Debrecen
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Június
26
Szerda
18:00
10
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta az esőben
Június
26
Szerda
18:00
9
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta az esőben
Június
27
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Június
27
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Június
27
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szitakötők
Június
27
Csütörtök
18:00
9
Győr
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Június
28
Péntek
09:30
6
Budapest
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Párizs
Június
28
Péntek
09:30
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Virágos bicikli
Június
28
Péntek
18:00
5
Győr
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
28
Péntek
18:00
6
Debrecen
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Hölgy virággal
Június
28
Péntek
18:00
1
Budapest
Hölgy virággal - Alfons Mucha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Hőlégballonok
Június
28
Péntek
18:00
6
Budapest
Hőlégballonok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A macska
Június
29
Szombat
09:30
10
Budapest
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
29
Szombat
09:30
6
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Hőlégballonok
Június
29
Szombat
10:00
14
Debrecen
Hőlégballonok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Szafari
Június
29
Szombat
14:00
9
Győr
Szafari Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Szitakötők
Június
29
Szombat
14:00
10
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Levendulamező
Június
29
Szombat
14:00
11
Debrecen
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Június
29
Szombat
14:00
10
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Mandulavirágzás
Június
29
Szombat
18:00
15
Debrecen
Mandulavirágzás - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Június
29
Szombat
18:00
10
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Igaz szerelem
Június
29
Szombat
18:00
5
Budapest
Igaz szerelem Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Kék tó
Június
29
Szombat
18:00
5
Budapest
Kék tó - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Június
30
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Mókás struccok
Június
30
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Mókás struccok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Tavaszi virágzás
Június
30
Vasárnap
10:00
15
Debrecen
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Spániel
Június
30
Vasárnap
14:00
5
Budapest
Spániel Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany Buddha
Június
30
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Június
30
Vasárnap
14:00
4
Győr
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Június
30
Vasárnap
14:00
1
Budapest
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A sárkányok anyja
Június
30
Vasárnap
18:00
8
Budapest
A sárkányok anyja Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta a parkban
Június
30
Vasárnap
18:00
12
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Június
30
Vasárnap
18:00
14
Debrecen
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A macska
Június
30
Vasárnap
18:00
10
Győr
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Megfestem
Napraforgók
Július
01
Hétfő
14:00
0
Győr
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
We can do it!
Július
01
Hétfő
18:00
9
Budapest
We can do it! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Balerina
Július
01
Hétfő
18:00
8
Budapest
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Erdei patak
Július
02
Kedd
18:00
7
Budapest
Erdei patak - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
02
Kedd
18:00
5
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Július
03
Szerda
18:00
5
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
03
Szerda
18:00
9
Győr
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balerina
Július
03
Szerda
18:00
13
Debrecen
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
03
Szerda
18:00
9
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Nő kalapban
Július
04
Csütörtök
18:00
9
Budapest
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Ragyogó Páva
Július
04
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Ragyogó Páva - Karen Tarlton Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta az esőben
Július
04
Csütörtök
18:00
9
Győr
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Scarlet
Július
04
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
05
Péntek
09:30
12
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A város
Július
05
Péntek
09:30
7
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Arany könnyek
Július
05
Péntek
18:00
13
Debrecen
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
05
Péntek
18:00
5
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Virágos bicikli
Július
05
Péntek
18:00
5
Győr
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Levendulamező
Július
05
Péntek
18:00
4
Budapest
Levendulamező Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Bazsarózsa
Július
06
Szombat
09:30
11
Budapest
Bazsarózsa Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
06
Szombat
09:30
10
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Boston terrier
Július
06
Szombat
10:00
13
Debrecen
Boston terrier - Boston terrier Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Pillangó
Július
06
Szombat
14:00
6
Budapest
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A csodálatos Aurora Borealis
Július
06
Szombat
14:00
7
Budapest
A csodálatos Aurora Borealis Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szarvasok
Július
06
Szombat
14:00
13
Debrecen
Szarvasok - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Virágok
Július
06
Szombat
14:00
10
Győr
Virágok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany könnyek
Július
06
Szombat
18:00
7
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta a parkban
Július
06
Szombat
18:00
9
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
06
Szombat
18:00
14
Debrecen
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Július
07
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
A macska
Július
07
Vasárnap
09:30
8
Győr
A macska - Sherry Shipley Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balatoni nyár
Július
07
Vasárnap
09:30
9
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
07
Vasárnap
10:00
14
Debrecen
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Fesd meg saját szuperhősöd!
Július
07
Vasárnap
14:00
2
Budapest
Fesd meg saját szuperhősöd! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
07
Vasárnap
14:00
15
Debrecen
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
07
Vasárnap
14:00
3
Győr
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
07
Vasárnap
14:00
7
Budapest
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
07
Vasárnap
18:00
8
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Hölgy virággal
Július
07
Vasárnap
18:00
14
Debrecen
Hölgy virággal - Alfons Mucha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Kék hölgy
Július
07
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szafari
Július
08
Hétfő
18:00
9
Budapest
Szafari Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Velence
Július
08
Hétfő
18:00
10
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Július
09
Kedd
18:00
10
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Magányos cédrus
Július
09
Kedd
18:00
6
Budapest
Magányos cédrus - Csontváry Kosztka Tivadar Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Virágos bicikli
Július
10
Szerda
18:00
13
Debrecen
Virágos bicikli Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta a parkban
Július
10
Szerda
18:00
9
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Boston terrier
Július
10
Szerda
18:00
5
Budapest
Boston terrier - Boston terrier Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Igaz szerelem
Július
10
Szerda
18:00
6
Győr
Igaz szerelem Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Santorini
Július
11
Csütörtök
18:00
8
Győr
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
A csók
Július
11
Csütörtök
18:00
15
Debrecen
A csók - Gustav Klimt Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Scarlet
Július
11
Csütörtök
18:00
9
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vitorlás
Július
11
Csütörtök
18:00
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Július
12
Péntek
09:30
8
Budapest
Elefántok - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés
Július
12
Péntek
09:30
9
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony Vászontáska festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Párizs
Július
12
Péntek
18:00
8
Győr
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balerina
Július
12
Péntek
18:00
14
Debrecen
Balerina - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
12
Péntek
18:00
7
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Arany könnyek
Július
12
Péntek
18:00
10
Budapest
Arany könnyek - Anne-Marie Zilberman Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
13
Szombat
09:30
7
Budapest
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A repülő lámpások éjszakája
Július
13
Szombat
09:30
5
Budapest
A repülő lámpások éjszakája Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Mókás struccok
Július
13
Szombat
10:00
14
Debrecen
Mókás struccok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
13
Szombat
14:00
14
Debrecen
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Flamingó
Július
13
Szombat
14:00
10
Győr
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Csillagos éj
Július
13
Szombat
14:00
6
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Szitakötők
Július
13
Szombat
14:00
10
Budapest
Szitakötők - Cinnamon Cooney Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
R2D2
Július
13
Szombat
18:00
8
Budapest
R2D2 Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szélmalom és tulipánok
Július
13
Szombat
18:00
13
Debrecen
Szélmalom és tulipánok - Tommy Midyette Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napraforgók
Július
13
Szombat
18:00
6
Budapest
Napraforgók - Van Gogh style Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
14
Vasárnap
09:30
6
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Balatoni nyár
Július
14
Vasárnap
09:30
9
Győr
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
14
Vasárnap
09:30
8
Budapest
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Virágok
Július
14
Vasárnap
10:00
15
Debrecen
Virágok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Séta az esőben
Július
14
Vasárnap
14:00
6
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elefántok
Július
14
Vasárnap
14:00
13
Debrecen
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Napernyő a strandon (Valódi homokkal)
Július
14
Vasárnap
14:00
8
Győr
Napernyő a strandon (Valódi homokkal) Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
 Léghajó
Július
14
Vasárnap
14:00
10
Budapest
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Santorini
Július
14
Vasárnap
18:00
9
Budapest
Santorini Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Frida Kahlo - Üdv a vadonban!
Július
14
Vasárnap
18:00
16
Debrecen
Frida Kahlo - Üdv a vadonban! Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
14
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Nő kalapban
Július
15
Hétfő
18:00
9
Budapest
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Elefántok
Július
15
Hétfő
18:00
8
Budapest
Elefántok Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta a parkban
Július
16
Kedd
18:00
10
Budapest
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Buddha mosolya
Július
16
Kedd
18:00
8
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Vízililiom virágzás
Július
17
Szerda
18:00
14
Debrecen
Vízililiom virágzás - Claude Monet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
A város
Július
17
Szerda
18:00
8
Budapest
A város - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Elfolyó idő
Július
17
Szerda
18:00
10
Budapest
Elfolyó idő - Salvador Dali Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Szélmalom és tulipánok
Július
17
Szerda
18:00
10
Győr
Szélmalom és tulipánok - Tommy Midyette Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Scarlet
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Győr
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Párizs
Július
18
Csütörtök
18:00
14
Debrecen
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Kék hölgy
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Kék hölgy - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
18
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Dobby
Július
19
Péntek
09:30
8
Budapest
Dobby Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Kék tó
Július
19
Péntek
09:30
8
Budapest
Kék tó - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Koi pontyok
Július
19
Péntek
18:00
9
Budapest
Koi pontyok - Iris Scott Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sellő
Július
19
Péntek
18:00
9
Győr
Sellő - Victor Nizovtsev Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Balatoni nyár
Július
19
Péntek
18:00
13
Debrecen
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Párizs
Július
19
Péntek
18:00
6
Budapest
Párizs - Dmitry Spiros Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
20
Szombat
09:30
7
Budapest
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés
Július
20
Szombat
09:30
10
Budapest
A szentjánosbogarak mágikus fénye-Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Magányos cédrus
Július
20
Szombat
10:00
15
Debrecen
Magányos cédrus - Csontváry Kosztka Tivadar Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Medúzák Világító festés
Július
20
Szombat
14:00
10
Budapest
Medúzák Világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a naplementében
Július
20
Szombat
14:00
7
Budapest
Csónak a naplementében Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pillangó
Július
20
Szombat
14:00
14
Debrecen
Pillangó Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
20
Szombat
14:00
8
Győr
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Vitorlás
Július
20
Szombat
18:00
10
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Sarki fény - világító festés
Július
20
Szombat
18:00
10
Budapest
Sarki fény - világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Sellő
Július
20
Szombat
18:00
15
Debrecen
Sellő - Victor Nizovtsev Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Arany Buddha
Július
20
Szombat
18:00
6
Győr
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
21
Vasárnap
09:30
10
Budapest
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Flamingó
Július
21
Vasárnap
09:30
10
Budapest
Flamingó - Lena Navarro Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
21
Vasárnap
10:00
14
Debrecen
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Nő kalapban
Július
21
Vasárnap
14:00
16
Debrecen
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Mandulavirágzás
Július
21
Vasárnap
14:00
8
Budapest
Mandulavirágzás - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Yaquina Head-i világítótorony
Július
21
Vasárnap
14:00
10
Budapest
Yaquina Head-i világítótorony - Ann Nicholson Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
A csók
Július
21
Vasárnap
18:00
9
Budapest
A csók - Gustav Klimt Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Balatoni nyár
Július
21
Vasárnap
18:00
10
Budapest
Balatoni nyár Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csónak a parton (Valódi homokkal)
Július
21
Vasárnap
18:00
12
Debrecen
Csónak a parton (Valódi homokkal) - Vladimir Nezdiymynoga Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Titiana
Július
22
Hétfő
18:00
7
Budapest
Titiana - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Csillagos éj
Július
22
Hétfő
18:00
8
Budapest
Csillagos éj - Vincent Van Gogh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Séta az esőben
Július
23
Kedd
18:00
7
Budapest
Séta az esőben - Alvydas Šapoka Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Nő kalapban
Július
23
Kedd
18:00
9
Győr
Nő kalapban - Andre Kohn Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Velence
Július
23
Kedd
18:00
7
Budapest
Velence - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Scarlet
Július
24
Szerda
18:00
9
Budapest
Scarlet - Richard Burlet Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Marilyn Monroe
Július
24
Szerda
18:00
10
Győr
Marilyn Monroe - Andy Warhol Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Tavaszi virágzás
Július
24
Szerda
18:00
10
Debrecen
Tavaszi virágzás - Svetlana Novikova Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Galaxis- világító festés
Július
24
Szerda
18:00
6
Budapest
Galaxis- világító festés Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
 Léghajó
Július
25
Csütörtök
18:00
10
Budapest
Léghajó - Szinyei Merse Pál Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megfestem
Pitypang a szélben - világító festés
Július
25
Csütörtök
18:00
7
Győr
Pitypang a szélben - világító festés - Kelly Boyeh Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Győr, 9022 Pálffy u. 3-5 (Saru köz)
Megfestem
Arany Buddha
Július
25
Csütörtök
18:00
8
Debrecen
Arany Buddha Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Buddha mosolya
Július
25
Csütörtök
18:00
8
Budapest
Buddha mosolya Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megfestem
Séta a parkban
Július
26
Péntek
18:00
7
Debrecen
Séta a parkban - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Debrecen, 4024 Piac utca 28
Megfestem
Vitorlás
Július
26
Péntek
18:00
6
Budapest
Vitorlás - Leonid Afremov Ár: 9 900 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megnézem az összeset!
Művészetterápia - a legfontosabb tudnivalók
Művészetterápia - a legfontosabb tudnivalók
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvétele
Rorschach-teszt - a lélek röntgenfelvétele
(Majdnem) Minden a színterápiáról
(Majdnem) Minden a színterápiáról