hu | en
Csapatépítő flow élménnyel fűszerezve: így lehetsz stresszmentes 3 órán keresztül
2023. 08. 08.

A munka, legyen bármennyire jó egy munkahely, sokszor stresszes. Szerencsére, a jó fej főnökök rendszeresen tartanak csapatépítőket annak érdekében, hogy ellensúlyozzák a szigorú határidők, a végeláthatatlan meetingek és az esetleges túlórák fáradalmait. Csapatépíteni sokféleképpen lehet, de ha épp olyan programot kerestek, ami az adrenalin turbózás helyett inkább megnyugtatja és kikapcsolja az elmét, az Alkotásutca élményfestése kiváló választás lehet!

 

Alkotásutca, élményfestés, csapatépítés

 

Mi az az élményfestés?

Az élményfestéstől sokan megijednek mondván, hogy annyi kézügyességük van, mint ábrándos vakondoknak. Van egy jó hírünk: az élményfestéshez nem kell extra kézügyesség, hiszen előre megrajzolt festményekkel dolgozunk. Ez persze mit sem von le az alkotók érdemeiből, hiszen a halvány vonalakkal körülvett mintázatot ki is kell festeni. Ebben segít az instruktorunk, aki pontosan megmutatja, hogy hogyan keverjétek ki a tökéletes színeket.

 

És hogy ez miért jó csapatépítő? 

Alkotásutca, élményfestés, csapatépítés

A stressz energia. Ahogy a flow élmény is. Az egyik alacsony rezgést képvisel, a másik magasat. Gondold csak végig, mi történik, ha egy megbeszélés után ott maradtok tízen, és fél órán keresztül arról beszélgettek, hogy ki mit rontott el, miért nem lesztek készen határidőre, és hogy ennek milyen következményei lesznek. Egy ilyen után aligha fogjátok jobban érezni magatokat, hiszen a negatív energia megsokszorozódik.

Nos, ugyanez a helyzet fordított esetben is: a pozitív energia is erősebbé válik azáltal, hogy többen élitek át. Az élményfestés során együtt fogtok belelazulni az alkotás csodájába, így ezáltal a kiegyensúlyozottság energiáját erősítitek. Közösen megtapasztalni a nyugalom energiáját olyasfajta élmény, amelyből később is táplálkozhattok.

Alkotásutca, élményfestés, csapatépítés

Ez tetszik! Érdekel a csapatépítő!

 

A csapatépítő után: így éltessétek az alkotás emlékét

Az Alkotásutca élményfestése nemcsak azért jó program, mert közben abszolút ér elkortyolni egy pohárka bort, hanem azért is, mert utána mindenki gazdagabb lesz egy csodás festménnyel. Ezt természetesen haza is vihetitek, ám ha legalább egy-kettőt bevisztek magatokkal az irodába, akkor minden nap lesz valami a környezetetekben, ami visszaidézi a közös élményeket és mosolyt csal az arcotokra.

 

A csapatépítő felturbózása: alkotás után extra program

Az élményfestés a jelenbe kényszerít, így tökéletes arra, hogy megnyugtassa az idegrendszert, és ezáltal megnyissa az elmét egy olyan állapot felé, amelyben szárnyal a kreativitás és javul a problémamegoldó készség. Most mondanánk, hogy utána akár munkahelyi feladatokon is dolgozhattok, de vélhetően sokkal kellemesebb a kikapcsolódós üzemmódban maradni.

alkotásutca, liliom, élményfestés

Bónusz, hogy mivel az alkotósdi mindössze 3 órát vesz igénybe, utána még bőven van időtök elmenni egyet ebédelni vagy vacsorázni, koccintani valahol még egy pohár itallal, elugrani egy szabadulószobába, netán hajnalig táncolni egy szórakozóhelyen.

Búcsú tipp egy tökéletes csapatépítőhöz: élményfesteni nem csak a stúdiónkban lehet! Előzetes egyeztetés után bárhová szívesen kitelepülünk, hogy megkönnyítsük a logisztikát! 

 

Gyertek, próbáljátok ki, milyen a csapatépítés az Alkotásutcával! 

6 új festmény az Alkotásutca palettáján:...
Afremovtól Kishercegig: fesd meg az ősz ...
Fesd meg saját remekműved
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Tavaszi virágzás
Április
29
Hétfő
18:00
0
Budapest
Párosan is megfesthető
Tavaszi virágzás Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Erdei látogató
Április
30
Kedd
17:30
0
Budapest
Erdei látogató Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Elkészítem!
A Kisherceg
Április
30
Kedd
18:00
6
Budapest
Gyermekeknek is!
A Kisherceg Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Megnézem az összeset!
Kézművesen ajándékok anyák napjára
Kézművesen ajándékok anyák napjára
Egyedi vászonkép
Egyedi vászonkép
Kis színes: életünk árnyalatai  - Smaragd, olíva, khaki és társai, avagy a zöld szín jelentése
Kis színes: életünk árnyalatai - Smaragd, olíva, khaki és társai, avagy a zöld szín jelentése