hu | en
A szerelem ecsetvonásai: miért jó program Valentin nap alkalmából a páros festés
2023. 02. 14.

Az a nagy szerelmetes helyzet, hogy Valentin napon van élet a csoki, a bonbon, a plüssmaci és a virág kvartettjén túl. Persze azt nem állítjuk, hogy ne lepd meg a kedvesedet a fentiek valamelyikével; hogyan is tehetnénk, hiszen nem szabad alábecsülni azt a boldogságot, amit egy kis csoki és virág képes okozni. Ugyanakkor kreatív festőműhelyként nem tudtunk nem kitalálni egy különleges, alkotós ajánlatot, ezúttal kifejezetten a szerelmeseknek dedikálva. Ha most jöttök páros festésre, 15 százalék kedvezményt kaptok a szokásos díjból. És bár az ajánlat február 17-ig érvényes, összegyűjtöttünk nektek néhány örökérvényű okot arról, hogy miért isteni program a páros festés szerelmeseknek. 

Az alkotás élménye együtt még jobb - akár első randin is!

Az élményfestés közel 3 órás elfoglaltságot jelent. A romantikus faktor kimerül abban, hogy együtt érkeztek: alkotás közben azonban mindketten elmerülhettek a saját festményetekben, vagyis a flow élmény garantált. 

Ha pedig történetesen az első randevút szervezitek, az élményfestés azért jó választás, mert így garantáltan nem kell megküzdenetek a kínos csendekkel. Pingálás közben legfeljebb néhány szót fogtok váltani, utána viszont bőven lesz miről beszélgetni. 

 

színes alkotás szerelmes párról

 

Egy Valentin napi ajándék, ami egy életre megmarad

A csokoládénak, legyen bármilyen csodálatos “találmány”, megvan az a szomorú szokása, hogy ugyebár egy idő után (többnyire túlságosan hamar) elfogy. A virág pedig, hacsak nem kiszárítod, elszárad. Az élményfestés során készített alkotás viszont nem ehető, és akkor sem hervad el, ha történetesen valamelyik virágos képünkre esik a választásotok.

Persze a repertoárunkban nemcsak sziromcsodákat találtok: ha szívesen erednétek híres festők nyomába, akár Van Gogh Csillagos éjéből is elkészíthetitek a saját verziótokat. 

 

Van Gogh, Csillagos éj, élményfestés

 

“Kötelező” romantikázás helyett felszabadító agykikapcs

Ha Valentin napon nem (csak) a klasszikus csöpögős (pardon) romantikázásra vágyódtok, hanem valami olyan programra, ami nemcsak közös élményt kínál, hanem a lelketeket is feltölti egy kicsit, akkor az élményfestés jó választás lehet. 

Az agynak ugyanis nagyon nehéz egy vehemens “Cssssss!” felkiáltással a tudtára adni, hogy jó lenne, ha kicsit kikapcsolna a hétköznapok hektikus mókuskerekezéséből annak érdekében, hogy a szerelmeddel egymásra tudjatok hangolódni. Nos, a jó hír az élményfestés viszont egészen profi ebben: abban a percben, hogy ecsetet ragadtok, és elkezdtek az instruktorra, a vászonra, a színekre és a formákra koncentrálni, a szimpatikus idegrendszer (ő felelős a stresszhormonokért) kikapcsol, és bekapcsol az úgy nevezett paraszimpatikus (nyugalmi) idegrendszer.

Ez az a pont, amikor a test ellazul, a lélek megnyugszik és az agy is kikapcsol: nálunk 3 órát tölthettek ebben az állapotban. Bónusz, hogy vendégeink visszajelzései alapján az alkotás eufóriája még hosszú órákig, sőt, néha napokig is kitart: vagyis ha tőlünk hazamentek, biztosan lesz energiátok arra, hogy némi gyertya, és esetleg (szigggggorúan 18 éves kor felett) egy pohár ital társaságában csak egymásra figyeljetek, és feltöltsétek a törődést igénylő szerelmes akkumulátorokat. 

 

Szóval ha nem szokványos módon szeretnétek megünnepelni a szerelmeteket, akkor Valentin napkor (is) irány az Alkotásutca!

A világ leghíresebb kortárs festményei, ...
A világ leglátogatottabb kiállításai: ez...
Fesd meg saját remekműved
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Pillangók a réten
Június
24
Hétfő
18:00
0
Budapest
Pillangók a réten Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szafari
Június
26
Szerda
18:00
3
Budapest
Párosan is megfesthető Gyermekeknek is!
Szafari Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Erre az időpontra már elfogytak a helyek!

Elkészítem!
Északi fények
Június
27
Csütörtök
14:00
0
Budapest
Északi fények Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Szarvasok a naplementében
Június
28
Péntek
18:00
10
Budapest
Szarvasok a naplementében Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1064 Izabella utca 91/a
Elkészítem!
Buddha mosolya
Június
28
Péntek
18:00
11
Budapest
Különleges technika
Buddha mosolya Ár: 12 490 Ft
Helyszín: Budapest, 1136 Pannónia u 30
Megnézem az összeset!
A méregdrága és a mérgező - Megdöbbentő festék-alapanyagok
A méregdrága és a mérgező - Megdöbbentő festék-alapanyagok
A Mona Lisa elrablása
A Mona Lisa elrablása
Van Gogh új dimenziói - immerzív kiállítás
Van Gogh új dimenziói - immerzív kiállítás