hu | en
6 új festmény az Alkotásutca palettáján: melyik lesz az új kedvenced?
2023. 08. 08.

Szeretjük a festményeinket. Főként azért, mert mindenki megtalálhatja közülük az ízlésének és a hangulatának leginkább megfelelő alkotást. Vannak képeink híres festőktől – például Salvador Dalí, Van Gogh vagy épp Klimt, csak hogy néhányat említsünk – de akadnak a kínálatban gyerekeknek szánt állatos témák, tájak és más izgalmak is. Persze nekünk is fontos, hogy időről-időre megújítsuk a palettánkat: ezúttal 9 új alkotással gyarapodtunk, mutatjuk, amelyekből most hatot mutatunk nektek.

 

Koi hal és a szeretet

 

Alkotásutca, új festmény, Koi hal

Japán rajongóknak szinte kötelező megfesteni a koi pontyot (nisikigoi). A szó írásmódjának első írásjele szeretetet és a barátságot is jelent, így ha elkészítjük ezt a képet, kicsit talán szeretetből is több lesz az életünkben.

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/koi-pontyok

 

Chill a vásznon

Alkotásutca, új festmény, Napnyugta a tónál

 

Kevés léleknyugtatóbb dolog van egy békés alkonyatnál. Most pedig te is festhetsz egyet magadnak, hogy otthon, egy húzós munkanap után, mindig legyen valami, ami megsimogatja az elméd kirojtosodott szálait.

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/napnyugta-a-tonal

Egy kis zen az otthonodba

A 21. századi rohanó hétköznapok nem arról híresek, hogy segítik a nyugalom megőrzését. Nekünk viszont van egy ötletünk, mivel teheted zen-hangulatúbbá az otthonodat vagy éppen az irodádat. Például ezzel a pasztell színekben pompázó alkotással, amely minden pigmentjében a japán kultúrából táplálkozik.

 

Alkotásutca, új festmény, Keleti nyugalom

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/keleti-nyugalom

Az örök nyár hangulata 

Ahogy ránézel ezekre a harsogóan sárga citromokra és a tajtékok színeit idéző kék háttére, óhatatlanul is eszedbe jut például Amalfi tengerpartja. No és mondjuk egy csésze espresso, amit a parton, citromfák árnyékában kortyolsz el, miközben magadba szívod a nyár esszenciáját. Nem is rossz ezt az életérzést megfesteni, igaz?

 

Alkotásutca, új festmény, Citromfa

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/citromfa--festokeses-technika

 

Kell egy háááááz…

Lent, az óceán partján! - szól az ismert sláger, és bár a szó szoros értelmében nem tudjuk valóra váltan a dal üzenetet, van számodra egy festményünk, amelyen pont egy ilyen óceán/tengerparti kis házat festhetsz magadnak. Még egy kis ladik is jár hozzá, hogy ha kedved támad, vízre szállhass. Idill a köbön!

Alkotásutca, új festmények, Tengerparti ház

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/tengerparti-haz

Egy kis melegség

Vannak azon a nagyon hideg téli időszakok, amikor azt érezzük, kizárólag egy hatalmas csésze tea és/vagy forró csokoládé tudja átmelegíteni a zimankóban átfagyott testünket és lelkünket. Persze a tűz erejét – még ha csupán egy képen ropog is – nem szabad alábecsülni. Igen, tudjuk, hogy az alkotáson egy tábortűz ropog: de hát mi más adhatna valódi melegséget, mint a balzsamos nyárestét idéző lángnyelvek?

 

Alkotásutca, új festmények, Tűz

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/tuz

 

Csirió, jöhet egy pohár bor?

Alkotásutca, új festmények, Bor mámor

Szigggorúan 18 év fölött idilli érzés olykor egy pohár borral zárni az estét. Azokra az estékre pedig, amikor nincs kéznél egy palack nedű, jól jöhet egy pohár bor látványa. Például egy olyan festmény által, amit te festettél, és ami történetesen egy tökéletetesen ujjlenyomatmentes poharat ábrázol. No és persze egy palackot, amiből épp takarosan csordogál a napi stresszt elűző ital…egészségedre!

Itt tudod megfesteni: https://www.alkotasutca.hu/bor-mamor

Az a helyzet, hogy van még 3 új festményünk, amiből az egyik ráadásul egy híres festő alkotása…igen-igen, ahhoz, hogy megnézd, mi az, csekkolnod kell az oldalunkat! 

Nincs kéznél vászon, de alkotnál? 5 dolo...
Csapatépítő flow élménnyel fűszerezve: í...
Fesd meg saját remekműved
Megnézem az összeset!
Kis színes: életünk árnyalatai, Bordó, bíbor, kármin és burgundi, avagy a piros szín jelentése
Kis színes: életünk árnyalatai, Bordó, bíbor, kármin és burgundi, avagy a piros szín jelentése
Kis színes: életünk árnyalatai  Okker, citrom, narancs, mustár és kisliba, avagy a sárga szín jelentése
Kis színes: életünk árnyalatai Okker, citrom, narancs, mustár és kisliba, avagy a sárga szín jelentése
Kis színes: életünk árnyalatai  - Hupi, türkiz, baba, azúr és társai, avagy a kék szín jelentése
Kis színes: életünk árnyalatai - Hupi, türkiz, baba, azúr és társai, avagy a kék szín jelentése